- 52,650
- 25,145
- 113
Bu konuda haklısın reisim adam oradan para atıyor yazılan ortada dm'den yazılan her şeyi ortada bu adamın bu forumda kalmaması lazımMerhabalar
Yönetimin bilgisi dahilinde mi para gönderildi dostum
Bu konuda haklısın reisim adam oradan para atıyor yazılan ortada dm'den yazılan her şeyi ortada bu adamın bu forumda kalmaması lazımMerhabalar
Büyük ihtimalle bu kişiFatih kayatuzu
Ya ben diyecektim ben yapayım yanlış anlar diye demedim Bir de geçen gün bir dağıtım yaptım adamın Peşinde 2 saat dolandım O yüzden demedim bir şeyNeden shooter a dağıtım yaptırıldı ki belliydi sağlam herif olmadığı
Panelden bulunKendisi taksici Bağcılar da bi tek telefon nosu kaldı bulsakta sövsek
Soyadına bak aqq 😂Büyük ihtimalle bu kişi
Bu konu altında devamlı dağıtım yapılıyor yönetim bu konuyu hiç görmedi mi kaç zamandır dost ?Merhabalar
O kişi zatenInstada 1 tanr var
konu sahibi para gönderirBu konu altında devamlı dağıtım yapılıyor yönetim bu konuyu hiç görmedi mi kaç zamandır dost ?
Facebook’tan baktım aynı çocuk konum Bağcılar uyuyor iban bilgilerini kontrol ettim oda Bağcılar çıkıyorInstada 1 tanr var
Fotosunu atsana tipine bakalımInstada 1 tanr var
Şimdi akrabasına yazıp 6k mızı alıp gelıuorumFacebook’tan baktım aynı çocuk konum Bağcılar uyuyor iban bilgilerini kontrol ettim oda Bağcılar çıkıyor![]()
Kesin bilgi ben konuştum Ali Kemal ile durumu daha önce ayriyeten başka biri daha söylemisti beni çarptı diyeKesin bilgi
Yani banlanmayacak mı bu shooterkonu sahibi para gönderir
parayı alın dağıtın diyen o parayı unutur
bu olaylar yeni mi oluyor
İbanina 1 TL atıp hırsız yazdımKendisi budur Ekli dosyayı görüntüle 819366
Çocuk takside çalışıyor galibaŞimdi akrabasına yazıp 6k mızı alıp gelıuorum
Puhahajaİbanina 1 TL atıp hırsız yazdım
Lan fotosunu atsanıza jdkskFacebook’tan baktım aynı çocuk konum Bağcılar uyuyor iban bilgilerini kontrol ettim oda Bağcılar çıkıyor![]()
Durak iami ne okudunöı resimdeÇocuk takside çalışıyor galibataksi durağını arasana müşteriyim de bu kişiye 500 atacağıma 5k attım iade edin yada durağı şikayet edicem
![]()