- 12,767
- 6,059
- 113
Roll dagıtım parasını aldı kaçtıNapti ki shooter beyler
Roll dagıtım parasını aldı kaçtıNapti ki shooter beyler
Dmyide kapatmış son görülmeyide gizli gizli okuyordur şimdi burayı@Shooter34 kansız senı
Admınlere etıket atın ben attm banlansınDmyide kapatmış son görülmeyide gizli gizli okuyordur şimdi burayı
Adı neymiş onunUlan var ya karşında olsa yemin ediyorum etlerini pense ile koparırdım
@Başkan @Shellac@Daimon @Shooter34 dost bu sahis 6k dağıtım parasi alıp konu sahibinede bi guzel ben bunları dolandırıcam yazıp çekip gitmiş bu sahsi bu forumda istemiyoruz artik
BılmıyomkıAdı neymiş onun
Aslan kardeım zaten önce katlamaya calıstı 1 50 1.60 a bastı 6 yı kendıne kar cıkarmak ıcın kaynedınce kaynolduGelip parayı vermek isterse bilin ki parayı katlamıştır hiç gelmez ise o para çoktan bitmiştir![]()
@Daimon @Shellac dolandırıcı adamın forumda işi yok @Shooter34 bu adamn bu ilk değil@Daimon @Shooter34 dost bu sahis 6k dağıtım parasi alıp konu sahibinede bi guzel ben bunları dolandırıcam yazıp çekip gitmiş bu sahsi bu forumda istemiyoruz artik
Ney la bu gavatin isim soyismi soyleyinde ifşa edek
Aynen öyle oldu işte o aralıkta burda olmadığım için keşke Laz bana atsaydı da dağıtsaydım ama olan oldu arktık Laz yine büyüklüğünü gösterdiAslan kardeım zaten önce katlamaya calıstı 1 50 1.60 a bastı 6 yı kendıne kar cıkarmak ıcın kaynedınce kaynoldu
Merhabalar@Daimon @Shooter34 dost bu sahis 6k dağıtım parasi alıp konu sahibinede bi guzel ben bunları dolandırıcam yazıp çekip gitmiş bu sahsi bu forumda istemiyoruz artik
Aynen reisler Bu nasıl iştir ya insanları zorda bırakıyor
Sizleri forumu suclamıyoruzki kral olan oldu sizler bu adamo foruma sokmayın bu istegımızMerhabalar
Yönetimin bilgisi dahilinde mi para gönderildi dostum