- 31,508
- 21,193
- 113
Herifin konumu Bağcılar mis başka bişey demeye gerek yok 🤣
Hakan gene alamadın puahahhaVay aq
Güvenmeyip ne edeyim kardeşim rol açıp dağıtıp yapıyordu. Kimse hakkında en ufak bişey dememiş. Alnında mi yazıyor çalacağıGuven sen kanka aynen devam et
Tanimiyon ki adami alikemale 250 borcu vardi 10 tane roll acip sonra odemeye calisti 10k 10k oynayip boyle 6k ya muhtac olan agir kumarbaz biri uyaracaktim da neyse dedimbeyler arkasından konuşmayın, ihtiyacı olmayan adam 6k alıp gitmez,
helali hoş olsun. ben ona gerekli mesajı attım.
konu kapansın. biraz daha bekleyelim gelmezse dağıtım olacak problem yok
Komik miHakan gene alamadın puahahha
Ya sen nasıl bir insansın yaw bu aq bu nasıl erdemlik 6k aldı gitti helal olsun diyorsun Dost harbi büyük bir karakterin varbeyler arkasından konuşmayın, ihtiyacı olmayan adam 6k alıp gitmez,
Kac kisiye kazik cakti haberin var miGüvenmeyip ne edeyim kardeşim rol açıp dağıtıp yapıyordu. Kimse hakkında en ufak bişey dememiş. Alnında mi yazıyor çalacağı
Kanka ihtiyacı olan efendi gibi gelir senden ister bu dolandiriciliktir emanete ihanet etmektir miktar önemli değil 500 lira için yapsa da benim gözümde aynı şey 20 k da yapsa dabeyler arkasından konuşmayın, ihtiyacı olmayan adam 6k alıp gitmez,
Kankam yanlış anlama da dağıtım için ben varken kimseye selam dahi verme toplamda 400 bin tl üstü etkinlik dağıtımı yaptım kimse hakkımda ters bir şey diyemez bilginebeyler arkasından konuşmayın, ihtiyacı olmayan adam 6k alıp gitmez,
Ben bu konuya girip adamin dağıtım yapmicagini hissettim bu adam iki dağıtım yaptı diye hemen göze geldi ama ben o sahsin samimiyetine hiç bir zaman guvenmemistimGüvenmeyip ne edeyim kardeşim rol açıp dağıtıp yapıyordu. Kimse hakkında en ufak bişey dememiş. Alnında mi yazıyor çalacağı
Aynen oyle parasi olnayinca uc kagit yapar parasi olunca gelip havq atar en sevmedigim tipBu herif dagitmaz anca kazanırsa gelir buraya iki ahkam keser öyle dağıtır
Tekrar kesene bereket Kral Sen de at gitsin yabeyler arkasından konuşmayın, ihtiyacı olmayan adam 6k alıp gitmez,
Övme benı kardesım genede saolBu laf ettiğimiz arada bi metin varya bu forumun en delikanli adamdir ben dun rol açtım başarılı oldum parayi slotta yedim sabahına rolümdeki arkadaşa bi dostan borc alıp rol actirdim utanıyorum bu şekilde insanları görünce artik midem bulanıyor
Valla adamsın bende shooterden beklemezdim ama bil bildiği vardır herhalde..senden ödünç almıs gibi..geri dönerse güzel olurbeyler arkasından konuşmayın, ihtiyacı olmayan adam 6k alıp gitmez,
Ya reis ödül değil önemli olan.yapilan oe başka bişey deil.bu arada benim ödülüm yoktu.ama biz hopalilar açık gozluyuzudur bunun ne bok oldugu belliydi aslında.sen her seferinde buna nasıl guvendinde para adip dağıtım yaptirdinla üzülmeyinatmadıysa aynı kişilere ödül gidecek
2 gün önce rol açtı burada Üst perdeden konuşuyordu milleteAynen oyle parasi olnayinca uc kagit yapar parasi olunca gelip havq atar en sevmedigim tip
Bi kac kisiye cakmisti zatenBen bu konuya girip adamin dağıtım yapmicagini hissettim bu adam iki dağıtım yaptı diye hemen göze geldi ama ben o sahsin samimiyetine hiç bir zaman guvenmemistim