- 52,810
- 25,241
- 113
Çalışıyorsa gelir Kral sıkıntı yokalıp gitme yapacagını düşünmüyorum ya en kötüsünü düşünelim, aldı gitti sizin kuşkunuz olmasın bir okadar daha dağıtım yaparım.
kumardır bu bizde kumarbaz şeytana uymaz inşallah.
Çalışıyorsa gelir Kral sıkıntı yokalıp gitme yapacagını düşünmüyorum ya en kötüsünü düşünelim, aldı gitti sizin kuşkunuz olmasın bir okadar daha dağıtım yaparım.
Paran varsa yaparsın yok ihtiyacın varsa lazdost mecburiyet yok dedi..sana kalmış bişiValla kral adamsın rol yapma şartı varmı
Mesajı atsana özelden6 k attım, kendinide düşünerek![]()
At dost görelim bizdebana attıgı mesajı göndereyim mi burayasanırım aldı gitti olacak
![]()
Kim la dolandirildin mi yoksabana attıgı mesajı göndereyim mi burayasanırım aldı gitti olacak
![]()
Çok büyüksün dostalıp gitme yapacagını düşünmüyorum ya en kötüsünü düşünelim, aldı gitti sizin kuşkunuz olmasın bir okadar daha dağıtım yaparım.
Geçmiş olsun Beyler gg
Gitmiş dağıtım yapmadan
beni dolandırdıgını düşünen kendini dolandırırKim la dolandirildin mi yoksa
Ahajaha yine yapmis yapacagini once alikemale yapti alikemal da bana yapti milletin roll yaprigina bakmayin guvenilir adam cok azdir
Duzgun yer= 11dakikada battim
Kendi parası gibi konuşmuş birde
Reis şansımız yandı mı yanibeni dolandırdıgını düşünen kendini dolandırır
6 k bana bişe yapmaz , helali hoş olsun![]()
Niye helal oluyor aq burnundan gelsin aq beş beter olsunbeni dolandırdıgını düşünen kendini dolandırır
Şaka yapıyorsun hiç beklemiyordum valla
Ben 10 dakika geçti adam dağıtım yapmicaginj anladim zaten biz bu forumda çok çakal gördükbeni dolandırdıgını düşünen kendini dolandırır