- 7,072
- 2,274
- 113
Devam mı reis@Shooter34 ödül miktarı gönderildi,
bana uzun mesaj atmış, stres yapmayın dagıtımı yapar.
Devam mı reis@Shooter34 ödül miktarı gönderildi,
500 olması lazımdı öyle biliyorumKişi başı ne kadardı muro
Aynen cevap yok başkamShoter yazdık da cevap yok
Kesene bereket Reis@Shooter34 ödül miktarı gönderildi,
Bekleyelim Kral sıkıntı yokgöndereli 1 saat oluyor, telefonu kapanmıştır. gönderimi yapar yanlış yapmaz
Kesene Bereket dostgöndereli 1 saat oluyor, telefonu kapanmıştır. gönderimi yapar yanlış yapmaz
Oda rol yapan dağıtan bir dostumuz benimde en ufak kuşkum yok dostgöndereli 1 saat oluyor, telefonu kapanmıştır. gönderimi yapar yanlış yapmaz
Yanlış yapmaz iştedir büyük ihtimallegöndereli 1 saat oluyor, telefonu kapanmıştır. gönderimi yapar yanlış yapmaz
Ne kadar attinki olumalıp gitme yapacagını düşünmüyorum ya en kötüsünü düşünelim, aldı gitti sizin kuşkunuz olmasın bir okadar daha dağıtım yaparım.
kumardır bu bizde kumarbaz şeytana uymaz inşallah.
Valla kral adamsın rol yapma şartı varmıgöndereli 1 saat oluyor, telefonu kapanmıştır. gönderimi yapar yanlış yapmaz
Ole bsey yapmaz bencede ama bazı salaklar var tenezzul edıcek @Saulalvarez meselaalıp gitme yapacagını düşünmüyorum ya en kötüsünü düşünelim, aldı gitti sizin kuşkunuz olmasın bir okadar daha dağıtım yaparım.
kumardır bu bizde kumarbaz şeytana uymaz inşallah.
Atar atar zaten millete iki laf edince hemen korkmaya basladilar adamlar aram yOda rol yapan dağıtan bir dostumuz benimde en ufak kuşkum yok dost
6 7 k gibi bi miktarıdır kankaNe kadar attinki olum
Atsana kanka hahahahahabana attıgı mesajı göndereyim mi burayasanırım aldı gitti olacak
![]()
Hassiktirbana attıgı mesajı göndereyim mi burayasanırım aldı gitti olacak
![]()
6 k attım, kendinide düşünerekNe kadar attinki olum
Reis yapma hayallerimiz biterbana attıgı mesajı göndereyim mi burayasanırım aldı gitti olacak
![]()