- 9,644
- 1,247
- 113
Analiz iyiyse denenirConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Analiz iyiyse denenirConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Derhal bu fikirden Uzak dur kanka vurulmaz tabikide storm en az iki haneli fark atarConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Oynama o oranlara dost gelmez yazık etme paranaAmk mozambiğe güvendikte connecticut a mı güvenmicez
10 gün öncr 15 fark atmış aynı takımlar oynamıs seatleConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Baştan iyi başlayabilirler,sonradan lastik yararlar kral,,mozambikli hatunlar gibiConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Vurulmaz dostConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Güvenme dost para basıyorsun valla çöpe at daha iyi o derece diyorumAmk mozambiğe güvendikte connecticut a mı güvenmicez
HahajajajjaAmk mozambiğe güvendikte connecticut a mı güvenmicez
Yapma 😂Amk mozambiğe güvendikte connecticut a mı güvenmicez
Vur gitsin o zamann kral,,bam bam bam,,,Amk mozambiğe güvendikte connecticut a mı güvenmicez
VurulmazConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Ula neye gore vurulur yorum yapVurulur
Şike olacakUla neye gore vurulur yorum yap
İşte gerçek kumarbazŞike olacak
Sonuç,,kararı??İşte gerçek kumarbaz
Yesİşte gerçek kumarbaz
Rastgele diyelim,,bu kezz olsun,,Kadroları bekliyorum, dep zorlanacak bana göre en kötü handili alacam
MS alacağına ilk yarı daha cazip duruyor sankiKadroları bekliyorum, dep zorlanacak bana göre en kötü handili alacam