- 7,155
- 8,056
- 113
+12 fark yemezi bile 1.63 vermişKadroları bekliyorum, dep zorlanacak bana göre en kötü handili alacam
+12 fark yemezi bile 1.63 vermişKadroları bekliyorum, dep zorlanacak bana göre en kötü handili alacam
Metin forumun gizli zenginlerinden yeni uşaklar bilmez 😃😃Ula neye gore vurulur yorum yap
Ana de armas gibi güzelsin Sinan sürekli sana bakasim geliyor
Hakkaten guzel o hatubAna de armas gibi güzelsin Sinan sürekli sana bakasim geliyor
Yan taraftasin knk
ThanksYan taraftasin knk
Sinan ne derse tersini yapin😀😀😀😃😄
handıkap mantıklı yuksek basıcaksanKadroları bekliyorum, dep zorlanacak bana göre en kötü handili alacam
Dost 1.60 1.70 oranlar kesmiyor arkadaşı,o kalın oran arıyorr 5.20 den bahsediyor baksana,,yüksek bir oran istiyorr+12 fark yemezi bile 1.63 vermiş
Cruzerio ne olur kardeşimhandıkap mantıklı yuksek basıcaksan
gecen evınde sattıCruzerio ne olur kardeşim
Bjk ilk yarı 2.5 üst olur mu yüklü girdimgecen evınde sattı
Aslında öyle değilde yakalamışken niye almayalım mantığındayım 😂Dost 1.60 1.70 oranlar kesmiyor arkadaşı,o kalın oran arıyorr 5.20 den bahsediyor baksana,,yüksek bir oran istiyorr
Oda doğru ,ama bu dediğin sert,haso kumarr krall,,bizi aşarr,,20k 30k kaybetsek 6 ay evin yolunu bulamayız,, bolşanss diyelimAslında öyle değilde yakalamışken niye almayalım mantığındayım 😂
Parayla çok bir münasebetim yok zevk işi
kardesım tamam paran varda yuzuk gıttı yyuzuk tutarlı bahıslerle ılerle sabaha cok varAslında öyle değilde yakalamışken niye almayalım mantığındayım 😂
Parayla çok bir münasebetim yok zevk işi
mac 3,5 ust dıyorum kankaBjk ilk yarı 2.5 üst olur mu yüklü girdim
Yani,,,gayet makul bir yaklaşım,,,kardesım tamam paran varda yuzuk gıttı yyuzuk tutarlı bahıslerle ılerle sabaha cok var
Kesin olur bencedemac 3,5 ust dıyorum kanka
bets 10 oranı almak lazımKesin olur bencede