- 23,998
- 22,419
- 113
Aldim suan 2k param var puhhaa aslında slota girsem yarim saate 5 yaparimKanka 1.50 den 2 adımda al 5 i uzaa
Aldim suan 2k param var puhhaa aslında slota girsem yarim saate 5 yaparimKanka 1.50 den 2 adımda al 5 i uzaa
Yarım saaate 3 hesaptan 5 çemen lqsım bedqva paraaaaAldim suan 2k param var puhhaa aslında slota girsem yarim saate 5 yaparim
Multi isine girmem bi bakayim ben 2 için 5 te yapamam zaten bu sanslanYarım saaate 3 hesaptan 5 çemen lqsım bedqva paraaaa
NeeeeAldim suan 2k param var puhhaa aslında slota girsem yarim saate 5 yaparim
4k oldu sıfırladım olmuyor sans bitirdi beniYarım saaate 3 hesaptan 5 çemen lqsım bedqva paraaaa
Kaybettim
Ula şansa bak be. 2 k 1.50 gömeydin kanka slota gittin demi4k oldu sıfırladım olmuyor sans bitirdi beni
Futboldan kazanamiyrum bugün 1.50 den kupon gitti slota 4328 oldu 5k olsun çekeyim dedim vermedi olmadi sende uğraşma bence kanka bizde sans gitmiş geri gelmez bir dahaUla şansa bak be. 2 k 1.50 gömeydin kanka slota gittin demi
Yok zaten 1 k aramadıgım adam kalmadı bulamadım ders cıkardık tavana bakıyotum şuanFutboldan kazanamiyrum bugün 1.50 den kupon gitti slota 4328 oldu 5k olsun çekeyim dedim vermedi olmadi sende uğraşma bence kanka bizde sans gitmiş geri gelmez bir daha
Geçen sene olsa bilirdim dost bu sene takip edemedim bol şanslarBeyler iyi geceler
Wnba dan anlayan takip eden bir dost lazım
Bir maç var aklımı çeliyor yorumcu lazım varmı delikanlı
İyi geceler kralBeyler iyi geceler
Maçı söyle herkes fikir sunsun reisBeyler iyi geceler
ınceden analız yapalımBeyler iyi geceler
Yok dost alamaz connecticut bu sene çok kötü geçen sene ki gibi değil hatta 5-10 arası fark yer tahminim yinede seni yaniltmiyimConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Kazanamaz kral ya çok zor sen bilirsin tabiConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
VurulurConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı
Riske girme yüksek orana. Kamerun malı maçını dene benceConnecticut-seatlle storm maçı ev sahibi kazanır oran 5.25 10-15 k vurulmaz mı