- 25,334
- 24,259
- 113
O degil baskan ismimizi degistirdi ben rengi değiştirin dedim halbuki puhhaaYa Allah için şu slot oyunlarında site olaylarını bırakın alakası yok max almadığım site kalmadı amq 🤣🤣🤣
O degil baskan ismimizi degistirdi ben rengi değiştirin dedim halbuki puhhaaYa Allah için şu slot oyunlarında site olaylarını bırakın alakası yok max almadığım site kalmadı amq 🤣🤣🤣
İsim aynıya oğlum skdmdO degil baskan ismimizi degistirdi ben rengi değiştirin dedim halbuki puhhaa
Valla az once yeşildi saolusn duzelti baskan kahkakaha attim yalaİsim aynıya oğlum skdmd
Yeşil halaValla az once yeşildi saolusn duzelti baskan kahkakaha attim yala
Lan adama dersen ısmımı yesıl yap yesıl yapar ama dersenkı ısmımın rengını yesıl yap rengını yesıl yaparValla az once yeşildi saolusn duzelti baskan kahkakaha attim yala
Ee o kadar max aldıysan burda ne isin var babayiğid tatile gitsene puahaYa Allah için şu slot oyunlarında site olaylarını bırakın alakası yok max almadığım site kalmadı amq 🤣🤣🤣
Oğlum Erhan ne trol adamsın ak😂O degil baskan ismimizi degistirdi ben rengi değiştirin dedim halbuki puhhaa
Cümlede eror verdim galiba Allah tan duzeltti tekrarLan adama dersen ısmımı yesıl yap yesıl yapar ama dersenkı ısmımın rengını yesıl yap rengını yesıl yapar
Gitmediğimi nereden biliyorsun ehehe skdmdmdEe o kadar max aldıysan burda ne isin var babayiğid tatile gitsene puaha
Tatilde olan adam forumda rolde ne işi var kanka güldürme beni puahaGitmediğimi nereden biliyorsun ehehe skdmdmd
Lan adam @Lazistan08 suyun altında rol yapıyor sen hala tatilde adamın burda ne işi var diyon😂Tatilde olan adam forumda rolde ne işi var kanka güldürme beni puaha
AhahahaLan adam @Lazistan08 suyun altında rol yapıyor sen hala tatilde adamın burda ne işi var diyon😂