- 11,439
- 7,217
- 113
Uğursuz git burdanLose dkdkfmf
Uğursuz git burdanLose dkdkfmf
Derinden bilgi geldi gönül rahatlığıyla alabilirsin bol şans dost ahahhBankoysa 16.5 alt alıyorum kanka
O zaman devamlı kaybedeceğiz kaktırayım vereceğin oyuna inat ettim gece atm gidip 2000 attım 10 betten hiç bir şey ödemedi dümdüz yedi 🥺🥺🤣🤣Senin rengi seçtim kanka puhhaa yeşil iyidir
Ok ben gittim 🥺🥺Uğursuz git burdan![]()
Tamam gel şapşikOk ben gittim 🥺🥺
EheheheTamam gel şapşik
Sağol kardeşim sayende bugün de haram yiyemeyeceğizDerinden bilgi geldi gönül rahatlığıyla alabilirsin bol şans dost ahahh
Vbet ten oynama kanka o oyunu enbet iyi veriyor du ben 2k yatırıp çoğu kez yatırdığım 5 10 katını cektim o sitedeO zaman devamlı kaybedeceğiz kaktırayım vereceğin oyuna inat ettim gece atm gidip 2000 attım 10 betten hiç bir şey ödemedi dümdüz yedi 🥺🥺🤣🤣
1 deOlum maç nerde bulamadım
başlamadı henüz ondan bulamadın 1 de başlıyorOlum maç nerde bulamadım
5 dakika sonra başlıyor kanka kurumasi için dua edecez artik başka çaremiz yokOlum maç nerde bulamadım
Kimsenin önerisi ile slot oynama hatta hiç slot oynamaO zaman devamlı kaybedeceğiz kaktırayım vereceğin oyuna inat ettim gece atm gidip 2000 attım 10 betten hiç bir şey ödemedi dümdüz yedi 🥺🥺🤣🤣
Bol şanslar dostumLimit bu şekilde oynatıyor maalesef
Dost sen kupon atıldığından beri maçı mı arıyon aq ahahahahOlum maç nerde bulamadım
Hadi bakalım5 dakika sonra başlıyor kanka kurumasi için dua edecez artik başka çaremiz yok
@KaRaa buda suda dıkkat etGelecek kral,
Denizdeyim bu arada sudaydım çok bakamıyorum mesajlara kimse kusura bakmasın
Ben başkana ismim yeşil rengi olsun dedim ismimi değiştirip yeşil yapti yala poku yedimHadi bakalım
Ya Allah için şu slot oyunlarında site olaylarını bırakın alakası yok max almadığım site kalmadı amq 🤣🤣🤣Vbet ten oynama kanka o oyunu enbet iyi veriyor du ben 2k yatırıp çoğu kez yatırdığım 5 10 katını cektim o sitede
Bende diyorum bu kimBen başkana ismim yeşil rengi olsun dedim ismimi değiştirip yeşil yapti yala poku yedim