- 11,439
- 7,217
- 113
Geçen de açmışlardı yine gelmişti kardo aldım benCok rahat gelir shaktar 3 0 alir ilk yari kesin
Geçen de açmışlardı yine gelmişti kardo aldım benCok rahat gelir shaktar 3 0 alir ilk yari kesin
Yoksa bir lira atayım hesaptaCok rahat gelir shaktar 3 0 alir ilk yari kesin
bu sefer kısır geçer shaktar geçen tur ilk maçta 6 attığı takımla 0-0 berabere kalmış bjk de temkinli oynar benceCok rahat gelir shaktar 3 0 alir ilk yari kesin
Var var dostum 1 liramız var şükür ama 2 liramız yok iste sikinti orda puahhaYoksa bir lira atayım hesapta
Bjk de defans hiç yok kanka yürüyerek oynasa bile shaktar gol atar bjk yebu sefer kısır geçer shaktar geçen tur ilk maçta 6 attığı takımla 0-0 berabere kalmış bjk de temkinli oynar bence
o da doğru 5 3 2 falan çıkar belki bjk :dBjk de defans hiç yok kanka yürüyerek oynasa bile shaktar gol atar bjk ye
1 lira daha lazımsa atayım 2 olsun ayıp ettin kanka lafı olmaz aramızda bi liranın 😂Var var dostum 1 liramız var şükür ama 2 liramız yok iste sikinti orda puahha
Bonkör dostum çok saol varol düşünmen yeterli puaha1 lira daha lazımsa atayım 2 olsun ayıp ettin kanka lafı olmaz aramızda bi liranın 😂
Nolcak kardeşim ya 2 lira atarım muhabbeti zirvede bırakırız sıkıntı yapma kendine😂Bonkör dostum çok saol varol düşünmen yeterli puaha
Ben mi yoksa 😀Hak varsa herkese helali hoş olsun,
3.adımı paslıyorum kaçıyorum, gelirse ağa babalara gidecek ödüller
@Shooter34 @Erhan2121 @murobaşkan @Barrios
1 kişi daha vardı unuttum ekleriz
Sende varsın doğrudur 😂Ben mi yoksa 😀
Kanka donunu değişte gel hadiSende varsın doğrudur 😂
Olmasamda olur knk. Ben pek takip edemedim kimseninde hakkına girmeyeyim😀Sende varsın doğrudur 😂
Her kupon yeni adım bro liste baştan güncelleniyor sıkıntı yok o yüzdenOlmasamda olur knk. Ben pek takip edemedim kimseninde hakkına girmeyeyim😀