- 10,883
- 8,614
- 113
%100 var betovis veya %50 masterbetting var diye biliyorumDostlar yatırıma yüzde 35 veya 50 freebet veren yer varmi acaba bilen varsa lütfen söyler mi
%100 var betovis veya %50 masterbetting var diye biliyorumDostlar yatırıma yüzde 35 veya 50 freebet veren yer varmi acaba bilen varsa lütfen söyler mi
Böyle gelir şimdiKanka donunu değişte gel hadi
GönderdimHoli 1 TL atacak dost var mı ? Kullanci adı kaybeden30 puhahhaa
Küçük yatırım için betstrong %55 frebetDostlar yatırıma yüzde 35 veya 50 freebet veren yer varmi acaba bilen varsa lütfen söyler mi
HahahahahaBöyle gelir şimdi
Doğru mu la trollemiyorsun dimi atarım harbiden 😂Holi 1 TL atacak dost var mı ? Kullanci adı kaybeden30 puhahhaa
Eyvallah dostumGönderdim
Roys betcool var bildiğimDostlar yatırıma yüzde 35 veya 50 freebet veren yer varmi acaba bilen varsa lütfen söyler mi
O zaman tamam eyvallah knkHer kupon yeni adım bro liste baştan güncelleniyor sıkıntı yok o yüzden
Piabella hergün %30 veriyor. 1kya 300tl. Min Max çekşm 5k. Yatır çek harçlık atDostlar yatırıma yüzde 35 veya 50 freebet veren yer varmi acaba bilen varsa lütfen söyler mi
Yok valla doğru 1 TL yokDoğru mu la trollemiyorsun dimi atarım harbiden 😂
Tamam atıyorumYok valla doğru 1 TL yok
Kovir misen ağam
Holide ne varGönderdim
Shaktar-BJK iy 2.5 üst 2500 tlHolide ne var
Kapanmadan al hemen bro gönderdim şimdiEyvallah dostum
Eyvallah reisShaktar-BJK iy 2.5 üst 2500 tl
OflueminKapanmadan al hemen bro gönderdim şimdi
2 değil de 1 atıyorum 1 lira kalacak onu da başka ihtiyacı olana atarım bro.Ofluemin
Banada 2tl atarmısın