- 11,915
- 9,884
- 113
Betco icin sormustum. Onlar oyle evet dost1xbet , everymatrix tamamı limitsiz bende
Betco icin sormustum. Onlar oyle evet dost1xbet , everymatrix tamamı limitsiz bende
Dost bide sen kazanıyorsun ya bu limit bile iyi yani betco hep ayni şeyi yapiyor1xbet , everymatrix tamamı limitsiz bende
Öyle be kanka nerde eski ramazanlar 😂Eski topçular bir başkaydı valla kanka şimdikiler özürlü gibi oynuyorlar boşuna dememişler ne varsa eskilerde var diye
Eyvallah dost getircez ins
Futboldan ramazana geçiş puhhaa buda iyidiÖyle be kanka nerde eski ramazanlar 😂
Sen beni bir izle dersinki neden futbolcu olmadınEski topçular bir başkaydı valla kanka şimdikiler özürlü gibi oynuyorlar boşuna dememişler ne varsa eskilerde var diye
Biz de variz dimi dost
Evet üstte etiket attıklarımda dahilBiz de variz dimi dost
Genelde ne varsa eskilerde varın klasik sloganı nerde eski ramazanlardır ona atıf yaptım 😂Futboldan ramazana geçiş puhhaa buda iyidi
Bol şanslar dost
Puhhhaa harbimi bana dm den fotonu at kaka yerine senin resmini koyimSen beni bir izle dersinki neden futbolcu olmadın
Kaka maka bok yemiş yanımda
Erhan da topu görse bomba zanneder o da öyle topçu 😂Sen beni bir izle dersinki neden futbolcu olmadın
Kaka maka bok yemiş yanımda
Valla ben defanstim ama beton gibiydim 3 e 1 pozisyonda bile 3 kisiyi tek başıma savunuyordum bizde bos değiliz kanka puhhaaErhan da topu görse bomba zanneder o da öyle topçu 😂
Tanırlar sonra olmaz,Puhhhaa harbimi bana dm den fotonu at kaka yerine senin resmini koyim
Severim sağlam defans favorim cuesta 😂Valla ben defanstim ama beton gibiydim 3 e 1 pozisyonda bile 3 kisiyi tek başıma savunuyordum bizde bos değiliz kanka puhhaa