- 43,313
- 12,051
- 113
Manisa 1 dk bos
HgSlm beyler dağıtım varmi
Tabi var sen aslan @Lazistan08 ı doblocu maxpla ile mi karistirdin ya da simple grayder le mi karistirdin hggSlm beyler dağıtım varmi
Hala şartlar aynıdır umarim ne gelirse 3 bölüyoz demi puahaTabi var sen aslan @Lazistan08 ı doblocu maxpla ile mi karistirdin ya da simple grayder le mi karistirdin hgg
Aynen onu bi netleştirelim hagasgHala şartlar aynıdır umarim ne gelirse 3 bölüyoz demi puaha
Bakarik agshf bu sefer gelmeyebilir kac kere kazandik bu sefer @Lazistan08 dostum tekmeyi vuracak bana diyecek ki yeter la yamyam misin diyecek hissediyom 😃😃Hala şartlar aynıdır umarim ne gelirse 3 bölüyoz demi puaha
Bana gelirse kabulüm ben şimdiden diyim 3 e bölüyorum hagagBakarik agshf bu sefer gelmeyebilir kac kere kazandik bu sefer @Lazistan08 dostum tekmeyi vuracak bana diyecek ki yeter la yamyam misin diyecek hissediyom 😃😃
Tmm umarim 3 umuze gelir hfgBana gelirse kabulüm ben şimdiden diyim 3 e bölüyorum hagag
Maçlar gelsin de 9 sayı eksideyizTmm umarim 3 umuze gelir hfg
Bence kesin der puahaBakarik agshf bu sefer gelmeyebilir kac kere kazandik bu sefer @Lazistan08 dostum tekmeyi vuracak bana diyecek ki yeter la yamyam misin diyecek hissediyom 😃😃
@Lazistan08 kardeşim parayı nasıl dağıtır ektedir. https://youtube.com/shorts/5oecm0iE02w?si=Tm1q7gLfbpJGRk5OHala şartlar aynıdır umarim ne gelirse 3 bölüyoz demi puaha