- 28,463
- 15,411
- 113
Sorun yok bebekTamam kanka sonradan düzelttim saat 7 buçuktan beri aklımda ilk yarı kalmış 😅
Sorun yok bebekTamam kanka sonradan düzelttim saat 7 buçuktan beri aklımda ilk yarı kalmış 😅
Basket takımımıza da bir osimhen şart kardomGsye kaldık gibi fanatik gsliyiz İnş 2.yarı farka koşarız
Yaaa tatlışSorun yok bebek
Şuan güzel 2i ci yarı 3 4 fark la atar 6 7 farkla biter msc knk2 fark oluru var daha iyisi olabilirdi ammaa lakinn daha kötüsü de olabilirdi devam bakalim
Merak etme knk en az 6 farkla maç bizde insallahGsye kaldık gibi fanatik gsliyiz İnş 2.yarı farka koşarız
Para mi verdin hggfHahahahahah nerde o arkadaş la bu arada hatırlattigin için kırıldım 🥺
AsSelamlar
En az 20 fark gelirGsye kaldık gibi fanatik gsliyiz İnş 2.yarı farka koşarız
Aleykümselam Tahir kardeşimSelamlar
Nasılsınız bol sanslariniz olsunAleykümselam Tahir kardeşim
Elhamdülillah iftarımızı açtık gsden won haberi bekliyoruz sen de iyisin inşallahNasılsınız bol sanslariniz olsun
Şükür kral aynı şekil TRT spor veriyor bilginiz olsun izliyorumElhamdülillah iftarımızı açtık gsden won haberi bekliyoruz sen de iyisin inşallah
Harbi mi la valla haberim yoktu biz de ölü betcodan takip edip duruyorduk sağol kardom ikinci yarı salondayız öyleyse.Şükür kral aynı şekil TRT spor veriyor bilginiz olsun izliyorum
Var kardeşim hgSlm beyler dağıtım varmi