http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Lazistan08 - Avrupa Şampiyonu TÜRKİYE 🇹🇷

Kupon Miktarı
26400
Kupon Oranı
2.21

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Tamam konu ben baskette senden üstünüm ben en iyiyime geldiyse sana iyi geceler dostum.
ya git ciddiyim git hocam kötülediğin çocuk +25 oynadı takımda sadece 4 kişiden sayı katkısı bulabilmisiz sen gelip alpereni kötülüosan sen kötü düsünceli bir insansın ve benim senin gibi insanlarla muhabetim olmaz

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
1,181
113
ya git ciddiyim git hocam kötülediğin çocuk +25 oynadı takımda sadece 4 kişiden sayı katkısı bulabilmisiz sen gelip alpereni kötülüosan sen kötü düsünceli bir insansın ve benim senin gibi insanlarla muhabetim olmaz
Alperen yapacağını yaptı kısa oyuncumuz yok bizim en büyük sıkıntı o Şehmus Kenan falan sut sokamıyor

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,367
8,750
113
Son top Ergin hocaya yazar böylemi oyun çizdi Alperen neden 3 lük deniyor biraz saçmaladık orda

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Son top Ergin hocaya yazar böylemi oyun çizdi Alperen neden 3 lük deniyor biraz saçmaladık orda
bence aslında alperen orada insiyatif aldı denedi olmadı yani larkin orada cediye açması gerekirdi o alanıda. olsun 23 yasında alperen o da hata yapacak önemli olan gümüş madalyamızı almamız.

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,133
5,452
113
Adamlar son terine kadar mücadele ettiler canlari sagolsun elbet bu takim bu şekilde devam ederse bizde ilerde çok daha büyük kupalara bile talip oluruz
Ya harbiden oyle bir uzuluyoruz ki sanki her sene sampiyon oluyorduk bu sene kacirdik kac yildan beri final gördük ve turnuva favorisi bile degidlik

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
Adamlar son terine kadar mücadele ettiler canlari sagolsun elbet bu takim bu şekilde devam ederse bizde ilerde çok daha büyük kupalara bile talip oluruz
32 yasında beni gözlerimden yas getirip izlettiler, cedi osmanın ağlaması bile sigara yakmamı sağladı. çok istediler çok güzelde oynadılar ama bu basketbol işte dediğim gibi canları sagolsun

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,146
27,362
113
Ya harbiden oyle bir uzuluyoruz ki sanki her sene sampiyon oluyorduk bu sene kacirdik kac yildan beri final gördük ve turnuva favorisi bile degidlik
Aynen ole bu takim bu sene gümüş aldi ama ilerde altın da alır daha çok genç kadromuz var alpi 1 2 sene sonra çok daha gelişecek ve tecrübeli hale gelecek bizim eledigimiz Yunanistan finalde olsaydı net şampiyon olurdular bole maclar da tecrübe çok büyük faktör dost

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
1,181
113
Alperene kimse bir şey diyemez şu kadrodan Alpereni çıkarsan hiç bir şey yapamayız

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,133
5,452
113
Aynen ole bu takim bu sene gümüş aldi ama ilerde altın da alır daha çok genç kadromuz var alpi 1 2 sene sonra çok daha gelişecek ve tecrübeli hale gelecek bizim eledigimiz Yunanistan finalde olsaydı net şampiyon olurdular bole maclar da tecrübe çok büyük faktör dost
23 yasinda adam takimi yonetti finale gelmemizdeki en büyük etken

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
1,181
113
Zannetmiyorum Yunanistanın Giannis ve Sloukas dışında taşıyacak oyuncusu yoktu içeriyi kapat kimse üçlük sokamıyor onlarda da

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,404
11,559
113
Alperen son 3 dk 6 fark öndeyken biz ekstra bi 3 Luk denedi onu denemeyp potaya gtseydi şuan biz seviniyorduk o ekstrayi pota altında yapsaydı daha iyi olablirdi

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
1,181
113
Thies o kadar ekstra bir 3lük attıki o yıktı bizi