http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Lazistan08 - Avrupa Şampiyonu TÜRKİYE 🇹🇷

Kupon Miktarı
26400
Kupon Oranı
2.21

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,093
24,265
113
Benim 30 bin liram feda olsun bu takıma sorun değil,
Onlarda bize bir güzellik yapsınlar da ne olur ki 😂
Sen de benim kafadasın. Galatasaray real madridle oynar . 10 tane kupon yaparım gs lehine kazanır gol atar gibi. Türkiye İspanyayla oynar. 2 gol atar ve çifte şans oynarım. Kaybederim ama gözüm görmez

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,247
7,406
113
Sen de benim kafadasın. Galatasaray real madridle oynar . 10 tane kupon yaparım gs lehine kazanır gol atar gibi. Türkiye İspanyayla oynar. 2 gol atar ve çifte şans oynarım. Kaybederim ama gözüm görmez
Frankurt maçına 100 k gs kazanır girecem, kıyamet kopsa vazgeçiremez beni kimse 😂

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,011
1,365
113
ben totem gereği milli maçlara kupon yapmam ama umarım kupayıda alırız sende kazancının keyfini cıkarırsın hocam. zaten madalya geldi birde su stresli günlerde söyle bir kupa alsak al yıldızlı bayragı en yükseğe çeksek ne güzel olurG0q-Mn8XcAA9p1E.jpeg

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,820
5,842
113
ben totem gereği milli maçlara kupon yapmam ama umarım kupayıda alırız sende kazancının keyfini cıkarırsın hocam. zaten madalya geldi birde su stresli günlerde söyle bir kupa alsak al yıldızlı bayragı en yükseğe çeksek ne güzel olur
Ben izlemem bile cenabetliğim bulaşmasın diye

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,456
3,674
113
ve triple başladkkkk

KaRaa