- 47,667
- 52,021
- 113
Alexandre petrov ms 1 olsa Bi 30 TL kupon parası çıkacaktı adam elinde ki maçı veriyo 3 liradan fazla kupon yapamıyoz 1 haftadır
Bize vurdular dost@Umutks41 Adam vurdu kacti gitti hep cezayi kesmek lazım @Lacasedepapel e
Papel de bitik dost dolandırıcak adam kalmadı@Umutks41 Adam vurdu kacti gitti hep cezayi kesmek lazım @Lacasedepapel e
Kim vurdu nerden vurdu 😁😁Bize vurdular dost
Papel bitikmi olur kirli cikik gibi her yerinden para cikio suan hesaplarini kontrol et Sen enaz 5k vardır 😁Papel de bitik dost dolandırıcak adam kalmadı
Kendı dusen aglamazOzelim doldu la payfix atan atana 😁😁😁
Recep atesle umuta bi 100 dolar 1 senedir aldigin çekiliş paraları ile 5k dolar yapmisindirsen😁😁Kendı dusen aglamaz
Yok artıkRecep atesle umuta bi 100 dolar 1 senedir aldigin çekiliş paraları ile 5k dolar yapmisindirsen😁😁
Yok dost ya 😅 olsa paylaşmaktan çekinmeyen bir insanım zaten 🤩Papel bitikmi olur kirli cikik gibi her yerinden para cikio suan hesaplarini kontrol et Sen enaz 5k vardır 😁
Boş yapma dayı 2.70 den volkov ms 2 gir payımı atRecep atesle umuta bi 100 dolar 1 senedir aldigin çekiliş paraları ile 5k dolar yapmisindirsen😁😁
Aslinda Umut da para var da kiyamio parasina😁😁Yok dost ya 😅 olsa paylaşmaktan çekinmeyen bir insanım zaten 🤩
Volkov opsun seni masa tenisine to be ettım 😁😁😁Hatte 3.20 kaçırma @mountblade bak canlıda volkov ms 2
HahahahahVolkov opsun seni masa tenisine to be ettım 😁😁😁
Dayı 3 TL bulsak direk kumara gömüyoz bizim kenarda paramız mı durur anca 35 k borcumuz duruyor kenardaAslinda Umut da para var da kiyamio parasina😁😁
Tik yok millet de 😁😁Herkes bıtık arkadas![]()
Pişman olucaksınVolkov opsun seni masa tenisine to be ettım 😁😁😁