- 17,330
- 19,280
- 113
Aslinda çekiliş yapıp 1 er tl gönderme vardı da birisi sakayi kalsirmaz diye yapmadim, 😁😁
😂Aslinda çekiliş yapıp 1 er tl gönderme vardı da birisi sakayi kalsirmaz diye yapmadim, 😁😁
Şimdi babama gidip benimle eylendiler diycem nede olsa baba adam acır bi 500 ateslerSen iste 200 atayim 😁😁
1 tl yeter banaDusun sene 100 tl gelicek diye beklion papara otuo 1 tl geldi hayatinin sokunu yasardi 😁😁😁
Gardaşım bu beni üzer kıripto yaz1 tl yeter bana
Dun bi sitede 1 tl. Kalmis gonzo quest girdim 40 kurus Dan bi cevirdim 65 tl Verdi ilk. Ceviri de sasirdim kaldım sonra nba ceyrek ustune bastim 110 oldu çektim 1 tl diyip kucumsememek lazım1 tl yeter bana
Kripto nedir dostGardaşım bu beni üzer kıripto yaz
Settiri çekmesin 😁😁😁Şimdi babama gidip benimle eylendiler diycem nede olsa baba adam acır bi 500 atesler
Dost özel mesajı kapatmışsın yazmayayım diye utanma yok bende yazıcaktımGardaşım bu beni üzer kıripto yaz
AL bak @Umutks41Dun bi sitede 1 tl. Kalmis gonzo quest girdim 40 kurus Dan bi cevirdim 65 tl Verdi ilk. Ceviri de sasirdim kaldım sonra nba ceyrek ustune bastim 110 oldu çektim 1 tl diyip kucumsememek lazım
Olabilir dayı tebrikler
En son ne zaman 2 k çektin 😁😁Olabilir dayı tebrikler
Erhana git şuan 1 k ver sevinmezErhana diom bugun gel binus ekleticem yok ya gerek yok nasil olsa kaybedioz bosa kafa agrisi dedi almadi valla @Umutks41 Adam bezmis valla. 😁😁
Cok uzun zaman oldu hatırlayamadımEn son ne zaman 2 k çektin 😁😁
Sen futbol basket e yoneldigin zaman para almaya baslican Ali dayi vardı bi soylemisti diceksinCok uzun zaman oldu hatırlayamadım
Valla artik kupon tutturcana bile inanmio o derece bezmis 😁Erhana git şuan 1 k ver sevinmez
Sermayeyi at bide oraya yönelelim seridenSen futbol basket e yoneldigin zaman para almaya baslican Ali dayi vardı bi soylemisti diceksin
@Lacasedepapel atesle Umut a bi 100Sermayeyi at bide oraya yönelelim seriden