- 42,718
- 12,609
- 113
Tam şikecıVallahi görsem ogay Sergeyi en az 8 oranı olurdu basardım 2 0 gerideyken hep 9 oran dan yakalıyorum ogay iyi oyuncu
Tam şikecıVallahi görsem ogay Sergeyi en az 8 oranı olurdu basardım 2 0 gerideyken hep 9 oran dan yakalıyorum ogay iyi oyuncu
Kımmıs oBiri özelden yazdı şimdi borcu vardı 35 tl payfixten yollamış hayret millet adam olmayı öğreniyor yavaş yavaş
Lavugun teki 2 ay oldu anca yolluyor parayıKımmıs o
En azından yollamısLavugun teki 2 ay oldu anca yolluyor parayı
Tek bahıslı masa tenısı at35 i nereye atsak da kaybetsek
Sınerjı yapam azTek bahıslı masa tenısı at
Recep canlı oynayınca kazanamıyom maç önü alsak tekli tekli öyle de katlanamaz ki paraSınerjı yapam az![]()
ufak bi hedef koy kendine35 i nereye atsak da kaybetsek
Farklı saat olsun o zmn aynı anda bakamıomRecep canlı oynayınca kazanamıyom maç önü alsak tekli tekli öyle de katlanamaz ki para
katlanır acele etme 3 günde katla gerekirse ama kasa yap ufakda olsaRecep canlı oynayınca kazanamıyom maç önü alsak tekli tekli öyle de katlanamaz ki para
Hadı bakalımGaranti yoldan gitmeyi deneyelim birazda
Ekli dosyayı görüntüle 134505
Ufak hedefler kurtarmıyor ki dayı bizi valla 100 yapyoruz salak gibi çekmiyoruz bu ayın kredi borçlarını ödemedim daha 1 200 ödeme var sağa sola da 600 borç var durumlar bitikufak bi hedef koy kendine
Benımde 900 odemem var karta odeme haftası geldı yenıUfak hedefler kurtarmıyor ki dayı bizi valla 100 yapyoruz salak gibi çekmiyoruz bu ayın kredi borçlarını ödemedim daha 1 200 ödeme var sağa sola da 600 borç var durumlar bitik
Bu hafta acılı gececekBenımde 900 odemem var karta odeme haftası geldı yenı
Şu ödemeleri kendimi Bi kurtarsam cebime kuruş girmesin kabulum adamın psikolojisi yerle bir oluyo recoBenımde 900 odemem var karta odeme haftası geldı yenı
valal be daha bitiğim ama yapacak bişey yok olmayınca hiç olmuyor en azından ufak bişey olması lazımUfak hedefler kurtarmıyor ki dayı bizi valla 100 yapyoruz salak gibi çekmiyoruz bu ayın kredi borçlarını ödemedim daha 1 200 ödeme var sağa sola da 600 borç var durumlar bitik