- 3,046
- 3,104
- 113
350 yatirmistim , site betlasman ilk mesajda ekranda yaziyor zaten 
valla ben çevrimi hep koi'den yapıyodum ama 20 kuruşluk 100 lira çekiyodum 450de bilemedimDayı bende onu size danisacagim şimdi
Reel rush 2 dedi umut yarısını onda deneyelim bakalimvalla ben çevrimi hep koi'den yapıyodum ama 20 kuruşluk 100 lira çekiyodum 450de bilemedim![]()
hadi bakalım inşallah erimeden katlarsınReel rush 2 dedi umut yarısını onda deneyelim bakalim
60 kuruşluk yokmuş onda normal rush deneyecegim bi 100 liralıkReel rush 2 dedi umut yarısını onda deneyelim bakalim
60 kuruştan oyna freespine girince çark dönüyor ya ordan süper freespin satın al deli para veriyoReel rush 2 dedi umut yarısını onda deneyelim bakalim
Nasıl yok la reel rush 2 işte60 kuruşluk yokmuş onda normal rush deneyecegim bi 100 liralık
20 kuruş ve 1 lira var dostNasıl yok la reel rush 2 işte
Yukarıdan kaldır 40 ve 60 kuruşta var20 kuruş ve 1 lira var dost
Jack hammer 2 dene20 kuruş ve 1 lira var dost
Navıgasyon umut derlermıs sana2 tane bet değeri çizgisi var yukarıdaki 60 kuruşa sabitliyo 3 çizgi yana geçince
Tmm kanka anladım , yarım saate gelirim bakalım2 tane bet değeri çizgisi var yukarıdaki 60 kuruşa sabitliyo 3 çizgi yana geçince
Hadi bol şans inş güzel bişeyler verirTmm kanka anladım , yarım saate gelirim bakalım
Kazanda gelTmm kanka anladım , yarım saate gelirim bakalım
su dök arkasından reco tez gidip tez gelsin by papelKazanda gel