- 42,718
- 12,609
- 113
Korner
Bugün 2 tane içtim uyku tutmuyorkusura bakma umutum unuttum sigarasızlık vurdubol şans sanada
![]()
Sağlık olsun dostSağlık olsun
Yapacak birşey yok![]()
Bende burdayım dost262 adet wilderland spin eklendi , olur da güzel birşeyler verirse burdayım beyler![]()
Wilderland 262 spine en aşağı 1 k vermesi lazım262 adet wilderland spin eklendi , olur da güzel birşeyler verirse burdayım beyler![]()
Bakalım kanka başlıyorum , gelen kazanç netent de 1 katı çevrimliWilderland 262 spine en aşağı 1 k vermesi lazım
Kanka kayıp iade %75 ister freebet ister spinnO spin nasıl eklendi la bak 1 k en aşağı diyorum harbi deli para verebilir
Hadi inş dost çevir de gel veren rakamı söyle merak ettimKanka kayıp iade %75 ister freebet ister spinn
Reel rush 2 der susarım kanka ben sana diyim netentte baska hiç Bi oyuna girme reel rush 2 en azından zarar ettirmez 60 kuruştan çevir amaBakalım kanka başlıyorum , gelen kazanç netent de 1 katı çevrimli
Kazanç sonrası beni en az zarar ettirecek oyunu yazarsanız sevinirim slotla pek işim olmuyor da
Kac yatırdın bıde hangı sıteye262 adet wilderland spin eklendi , olur da güzel birşeyler verirse burdayım beyler![]()