- 2,522
- 1,818
- 113
Bir gün gizlice aynı kupona oynicam. Tutmazsa gelir söverim. Tutarsa da oynamaya devam 🤣Bulaşma kankama ocağını söndürür smmsmdmmd
Bir gün gizlice aynı kupona oynicam. Tutmazsa gelir söverim. Tutarsa da oynamaya devam 🤣Bulaşma kankama ocağını söndürür smmsmdmmd
Takiliyorum ya, yukarsaki mevzuya güldüm ondan dedim. Dağıtım yapsan ne yapmasan ne. Millet birbirinin kazancina göz dikiyor forumda yariliyorum okurken 🤣Nereden biliyorsun brocan ? 250
Bin dağıtım yaptım o zaman ben toplamda eli açık biriyimdir.
20 gündür 35 bin dolandırıldım sadece forumda o yüzden sağda solda isyan ediyorum küfür ediyorum normalde küfür yazan biri değildim amq yazarım çok kızarsam oda devamlı yazdığım şeydir ama bu ara isyan bayrağını çektim göndereTakiliyorum ya, yukarsaki mevzuya güldüm ondan dedim. Dağıtım yapsan ne yapmasan ne. Millet birbirinin kazancina göz dikiyor forumda yariliyorum okurken 🤣
Bekle kanka yapacakAnasnskm o oyunun. İlk spinde 7 beten250x attı 2k para verdi. Ooo ne güzel oyun dedim. 2 3 x den başka vermedi. Kasa sıfırlandı hala bekliyorum ki ödeme yapacak🤣
Bak senin maçın foruma gelirim ne dalga geçiyon potosi🤣Bekle kanka yapacak
Uyumuştur o çocuğu kreşe götürcem diyodu yorgundur
Benim oğlan 14 yaşında kreş günlerini.coktann hallettk 😂😂Uyumuştur o çocuğu kreşe götürcem diyodu yorgundur
Sal paralopara iyi olur varsaBenim oğlan 14 yaşında kreş günlerini.coktann hallettk 😂😂
Adağğğm adağğğm iyi geceler dostMaksat burda muhabbet kimseyede haksızlık yaptığımı düşünüyorum boş beleş muhabbet yapacak girmesin konuya
Allah bağışlasın. Benimkisi 11Benim oğlan 14 yaşında kreş günlerini.coktann hallettk 😂😂
Hepsini inşallahAllah bağışlasın. Benimkisi 11
✋ ✋ ✋ 🏃♂️🏃♂️🏃♂️Maksat burda muhabbet kimseyede haksızlık yaptığımı düşünüyorum boş beleş muhabbet yapacak girmesin konuya
Yav nerdesinnn bugün hiçbir yere mesajın yokBenim oğlan 14 yaşında kreş günlerini.coktann hallettk 😂😂
Kaynana rahatsızdı hastane ne sonra anca uyudum 12 de uyandmYav nerdesinnn bugün hiçbir yere mesajın yok
Geçmiş olsun ozi Allâh şifa versinKaynana rahatsızdı hastane ne sonra anca uyudum 12 de uyandm
Amin amin herkese inşallahGeçmiş olsun ozi Allâh şifa versin
Bol şans hocamcimHedef 5k
Site tanımladı buraya kadar geldik umarım devamı gelir