- 22,685
- 11,597
- 113
Olum.atma lan buraya millet kafaya takmış seni hahahahahah
Olum.atma lan buraya millet kafaya takmış seni hahahahahah
usta dün yaptığın rollde bir kişiye dağıtım diyorsun 3 adım yaptın 2 adımı tek başıma takip ettim 3. de geldi toz oldunNiye dost sorun neee
Atmicam zaten dahaaOlum.atma lan buraya millet kafaya takmış seni hahahahahah
Sanada bi vaatte bulunmadıkusta dün yaptığın rollde bir kişiye dağıtım diyorsun 3 adım yaptın 2 adımı tek başıma takip ettim 3. de geldi toz oldun
Hahhhhahzd@Shellac böyle adamların konu açmasına müssde etmeyin hoş değil forumda olmaları
Kurtaran para gelip geçici amme hareketler yanlış. Kimseye kuruş vermek zorunda degilsin. Bari rolling konusu açıp milllete takip ettirme.@Golcümetin nerdeisn laaa
Boş muhabbet gerilime gerek yok hepimiz gerizekalı kumarbaz adamlarız 5 dk da hesapta 20 bin olur 15 dk da -50Mevzu nedirrr
golcü Metin. Artık senin için bir ölü kurtaran paşa.@Golcümetin nerdeisn laaa
Az önce 40k vardı hem de 1.5k ile yapmıştım. Bir oyunda inat ettim şuan el elde baş başta. Gerizekalı demesen iyiydi ama var biseyler..Boş muhabbet gerilime gerek yok hepimiz gerizekalı kumarbaz adamlarız 5 dk da hesapta 20 bin olur 15 dk da -50
Bin
Yok kank merak ettim yine kazanıp kazanıp slot bj sıfırlamış mı jdjdjsndkdBoş muhabbet gerilime gerek yok hepimiz gerizekalı kumarbaz adamlarız 5 dk da hesapta 20 bin olur 15 dk da -50
Bin
Hocam bu saatte at koşmaz it koşmaz ne bahsi bu? Kadınlar mı koşuyor
At yarisi hgygYok kank merak ettim yine kazanıp kazanıp slot bj sıfırlamış mı jdjdjsndkd
Yok yok var zeka geriliği var bizde taksit taksit ödeyeceğin borçları toptan ödeme peşine düşüyor genelde millet ne gerek var kazanmışsınAz önce 40k vardı hem de 1.5k ile yapmıştım. Bir oyunda inat ettim şuan el elde baş başta. Gerizekalı demesen iyiydi ama var biseyler..
Sergen yalçın mı forumda jdjsjdkdnAt yarisi hgyg
Yok ya. Önümüzdeki ay nişan var. Para lazım ondan biraz zorladim. Aq LUCKY penny'si nerden bulduysam. İçimden geçti inatlasıncaYok yok var zeka geriliği var bizde taksit taksit ödeyeceğin borçları toptan ödeme peşine düşüyor genelde millet ne gerek var kazanmışsın
Yapacak bir şey yok kabul etmemiz lazım bunları artıkAz önce 40k vardı hem de 1.5k ile yapmıştım. Bir oyunda inat ettim şuan el elde baş başta. Gerizekalı demesen iyiydi ama var biseyler..
Oooo bide 3oaksın en kötü oyunuYok ya. Önümüzdeki ay nişan var. Para lazım ondan biraz zorladim. Aq LUCKY penny'si nerden bulduysam. İçimden geçti inatlasınca