- 9,233
- 6,367
- 113
Banned 😂@Shellac burda para muhabbetı donuyo dıyoruz forumda para alısverısı yasak gene dolandırılmıslar
Banned 😂@Shellac burda para muhabbetı donuyo dıyoruz forumda para alısverısı yasak gene dolandırılmıslar
Asi ruh olduğuna inanamıyorum ya o adam öyle bir şey yapmaz ,ki onun adı mesut değil kiAsiruh mu bunun eski adı
Asi ruh değildir ya onun adı Mesut değil asiruh foruma uzun zamandir girmez başkası buAsi ruh olduğuna inanamıyorum ya o adam öyle bir şey yapmaz ,ki onun adı mesut değil ki
KonyaliyimBi adam ben depremzedeyim ben garibanım ben şuyum ben buyum diye kendini acindirmaya çalışıyorsa hele de Antepliyse günahımı vermem. Defolsun gitsin.
Başkası tabi ya Asiruh böyle biri değildi hı karakteri bozulmuşsa hani tamam diyeceğim de ismi tutmuyorAsi ruh değildir ya onun adı Mesut değil asiruh foruma uzun zamandir girmez başkası bu
Senin hanene sevaplar 10x ten yazılıyordur o halde.Konyaliyim
Yok ya o cebinden verir gene verirdi o degil şimdi konuştum hattaBaşkası tabi ya Asiruh böyle biri değildi hı karakteri bozulmuşsa hani tamam diyeceğim de ismi tutmuyor
Selam söyle dostum, çay varsa geliriz 🙏🏻der tanır beniYok ya o cebinden verir gene verirdi o degil şimdi konuştum hatta
A.s dostum o bıraktı bu işleri artıkSelam söyle dostum, çay varsa geliriz 🙏🏻der tanır beni
Sevindim adına 🙏🏻🤗A.s dostum o bıraktı bu işleri artık
Darısı bizeSevindim adına 🙏🏻🤗
Depremzedeymiş evi yıkılmayacasaBu adamı tanıyan yok o zaman pek
Forumda illa tanıyan biri vardırDepremzedeymiş evi yıkılmayacasa
Umarım dostum 🙏🏻Darısı bize
Yalandır oda abi sanmıyorumDepremzedeymiş evi yıkılmayacasa
hocaaa hocaaa yine eski resim gelmiş sahtekar hocaaSenin hanene sevaplar 10x ten yazılıyordur o halde.