Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran / Kasa 5K Hedef Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,915
14,067
113
Asiruha çok ödül attım zamanında ismi Mesut değil ki onun

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,915
14,067
113
@Emsalsiz1903 Hataylısın ve büyük ihtimal gerçekten depremzedesin , kendine yakışanı yap, Beşiktaşlı adam milletin parasına göz dikmez bir ağırlığı bir karakteri vardır doğru olanı yap 1000 TL için buradaki şerefini,haysiyetini kaybetme

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,233
6,367
113
@Emsalsiz1903 Hataylısın ve büyük ihtimal gerçekten depremzedesin , kendine yakışanı yap, Beşiktaşlı adam milletin parasına göz dikmez bir ağırlığı bir karakteri vardır doğru olanı yap 1000 TL için buradaki şerefini,haysiyetini kaybetme
Bırak başkan boşver benle fearjrye atıcaktı ben daha kurus almam ondan nasıl insan olduğunu öğrendik

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,739
13,683
113
Bi adam ben depremzedeyim ben garibanım ben şuyum ben buyum diye kendini acindirmaya çalışıyorsa hele de Antepliyse günahımı vermem. Defolsun gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...