- 35,138
- 25,949
- 113
Sende haklısın insanlarda ar namus kavramı artık kalmadıNerden bilek dolandırıcı oldugunu piçn
Sende haklısın insanlarda ar namus kavramı artık kalmadıNerden bilek dolandırıcı oldugunu piçn
Bizde çok verdik şimdi selam veren bile yokBen roll dagıtsın diye attım kendini role iyi kaptırdı
geçmiş olsun ismi soyismi neydi iban ile attıysanBen roll dagıtsın diye attım kendini role iyi kaptırdı
Bidakkageçmiş olsun ismi soyismi neydi iban ile attıysan
Mesut yalçınBidakka
yok tanımıyorum yaMesut yalçın
Gevşek MesutMesut yalçın
1999 depremzedesıyım dedım ınanmadın bak nolduMillete roll dagıtumı yap diye verdik 2kişiye atmadan toz olmş
Yav kop git bide senlemi ugraşacam git dalganı başka yerde yap1999 depremzedesıyım dedım ınanmadın bak noldu
O senın yan hesap olmasın bakYav kop git bide senlemi ugraşacam git dalganı başka yerde yap
Bırak başkan boşver benle fearjrye atıcaktı ben daha kurus almam ondan nasıl insan olduğunu öğrendik@Emsalsiz1903 Hataylısın ve büyük ihtimal gerçekten depremzedesin , kendine yakışanı yap, Beşiktaşlı adam milletin parasına göz dikmez bir ağırlığı bir karakteri vardır doğru olanı yap 1000 TL için buradaki şerefini,haysiyetini kaybetme
Bi adam ben depremzedeyim ben garibanım ben şuyum ben buyum diye kendini acindirmaya çalışıyorsa hele de Antepliyse günahımı vermem. Defolsun gitsin.@Emsalsiz1903 Hataylısın ve büyük ihtimal gerçekten depremzedesin , kendine yakışanı yap, Beşiktaşlı adam milletin parasına göz dikmez bir ağırlığı bir karakteri vardır doğru olanı yap 1000 TL için buradaki şerefini,haysiyetini kaybetme