Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran / Kasa 5K Hedef Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,813
18,558
113
Forumda düzgün insan bulmak zor. Kendini akıllı sanan çakallar , yüzsüzler , menfaatçiler dolu.
Kanka öyle zaten kızdığımız mesele o , örnek veriyorum şimdi ben diyelim 100k çekim yapıp burda çekim paylaş için resim atsam, sana Dm atmamış olsam büyük ayıp olur. Senelerdir yaşanınca öyle bir şey paylaşmadan hak edene dm atıldı gereken yapıldı. Adam çekti 77 lirayı kayboldu gitti kaybedip geri dönüyor mesela 500 lira para almak için bir yalvarmadığı kalıyor yazık valla paranın köpeği olmuş vefasız kavatlar çok forumda kaliteli insan kalmadı

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,311
32,742
113
1k para dağitsaniz bile illa dagitimci bulmak zorundasınız dimi iyi oluyor aslında her önünüze gelene para atıyorsunuz insanlar hakkında hiç bir fikriniz olmamasına rağmen Allah aşkına zaten 2 kişiye 500 lira atacaksınız dagitimciya ne gerek var forum her geçen gün biraz daha dibi görmeye başladı artık

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,765
3,233
113
Kanka öyle zaten kızdığımız mesele o , örnek veriyorum şimdi ben diyelim 100k çekim yapıp burda çekim paylaş için resim atsam, sana Dm atmamış olsam büyük ayıp olur. Senelerdir yaşanınca öyle bir şey paylaşmadan hak edene dm atıldı gereken yapıldı. Adam çekti 77 lirayı kayboldu gitti kaybedip geri dönüyor mesela 500 lira para almak için bir yalvarmadığı kalıyor yazık valla paranın köpeği olmuş vefasız kavatlar çok forumda kaliteli insan kalmadı
Forumda birine para atmak enayilik genel olarak benim için 2 3 kişi hariç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...