- 5,003
- 2,115
- 113
Sordum dost bunda ne olabilir ?Vergı mufettısımın kanka
Sordum dost bunda ne olabilir ?Vergı mufettısımın kanka
Yanlıs kısıye sordun ben cekım yapmadımSordum dost bunda ne olabilir ?
Yav kusura bakma 👀🤦Yanlıs kısıye sordun ben cekım yapmadım
Mali müşavir belki sananeYanlıs kısıye sordun ben cekım yapmadım
@Oguzhankaya1998 aha buna sorMali müşavir belki sanane
5k mesaj kasıyoMali müşavir belki sanane
O nerden çıktı kanka 🦁5k mesaj kasıyo
Forumda düzgün insan bulmak zor. Kendini akıllı sanan çakallar , yüzsüzler , menfaatçiler dolu.Cebimde çoğu zaman 1k bile olsa o parayi bölüp attığım insanlar oldu dost 2 senedir sadece konular da değil dm den bile onlarca kişiye destek olmuş biri olarak söylüyorum para olmayınca bir kişi bile hal hatır sormaz bu forumda ve galiba bugune kadar bir tek snaa yazmışım aramız iyi diye varsa destek ol diye onun dışında hiç kimseye ama hiç kimseye dm atmamisim para pul için ama ona rağmen marley tarzi kac adam dışında hiç kimse geri dönüş bile yapmadı herkes iste burda ne olduğunu az çok belli etti artık film bitti yani dost neyse ben zorlan yatmaya çalışayım bari iyi geceler Allah a emanet dost
Nerde para bana gelmediTamam dost
@Emsalsiz1903 kardeş 1,5 lirayı alıp uzamak nedir yakışıyor mu tüh sizin kalıbınıza gören adam sanar..Nerde para bana gelmedi
@Emsalsiz1903 kardeş 1,5 lirayı alıp uzamak nedir yakışıyor mu tüh sizin kalıbınıza gören adam sanar..
Yazık ne diyim 2-3 gün sonra düşer foruma yalanlar söyler cart oldu curt oldu vs. DiyeAldığı çok para sanki dost kat kat çıkar fazlası merak etme
Banlanıp yeni hesap açıyorlar yada kenarda duran ile devam ediyorlar zaten fake hesabı olan herkes dolandırıcı şu forumdaBunları burda barındırmıycan işte direk banlıcan da yöneticiler bu duruma sessiz kalıyor işte
doğru diyorsun dost adam bilirdik dolandırıcı çıktıBanlanıp yeni hesap açıyorlar yada kenarda duran ile devam ediyorlar zaten fake hesabı olan herkes dolandırıcı şu forumda
Kim kime söz vermiş hayırdr noluyo @fearjr1992Nerde para bana gelmedi