Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kurtaran / Kasa 5K Hedef Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,069
8,618
113
Bithero kullanan bu kodu aktif etsin kişiye özel mi bilmiyom 300tl kodu 300TLXV3L6SD7F5

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,240
32,685
113
Kafası takılmistir aga yargilayamam üzerime alinmadim beni sevdiğini biliyorum o da onu sevdiğimi bilir zaten
Forumda son 1 yıldır kaliteli insanlar neredeyse hiç kalmadı dost bende defalarca bu düşüncelere girdim bu devirdeki insanlar yüzünden kimse iyilik bile yapmak istemiyor artık ama insan neyse odur dost nerde olursa olsun kalitemizden ödün vermemiz lazım

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,813
18,558
113
@Kurtaran şansına ittirem exdost 2 dk da 2 sayı attı lavuklar açıp az bakayım dedim midem kalktı oyuna bak

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,069
8,618
113
Forumda son 1 yıldır kaliteli insanlar neredeyse hiç kalmadı dost bende defalarca bu düşüncelere girdim bu devirdeki insanlar yüzünden kimse iyilik bile yapmak istemiyor artık ama insan neyse odur dost nerde olursa olsun kalitemizden ödün vermemiz lazım
Valla ne diyim temkinli olmak yinede en iyisi ramazan bilir işini para araci olarak görülmekte hoş olmuyor dm ler 2 gündür boşaldi hal hatır soranda yok parayla doğru orantılı bazı seyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...