- 30,813
- 18,558
- 113
Bitti resmi lose
Bitmiş dostBuna benzer bir kere 17 sayı çıkmıştı son 6 sn de sürekli faul ile 3 denemesin diye
Kardeş neyapayım iyilik güzel bişey ancak yapacak bişey yok buzamnda kardeş kardeşe 4500tl vermez dünden 4500dagıtım yaptım insan olana insanlık güzel bir şey@fatih1983 konudaki arkadaşları düşünmen çok büyük incelikti 🙏
1500atacam emsalsize akçakocalı ve sen IBAN atarsınız yollarKardeş neyapayım iyilik güzel bişey ancak yapacak bişey yok buzamnda kardeş kardeşe 4500tl vermez dünden 4500dagıtım yaptım insan olana insanlık güzel bir şey
Öyle dostum bende verdim dönemde 20 günde 35bin dağıttım ama vefa yok gönülden vermek önemli olan.Kardeş neyapayım iyilik güzel bişey ancak yapacak bişey yok buzamnda kardeş kardeşe 4500tl vermez dünden 4500dagıtım yaptım insan olana insanlık güzel bir şey
Kesene bereket dost1500atacam emsalsize akçakocalı ve sen IBAN atarsınız yollar
Tamam sağolasın hayırlı geceler1500atacam emsalsize akçakocalı ve sen IBAN atarsınız yollar
Kesene bereket 1 adım daha bekledık1500atacam emsalsize akçakocalı ve sen IBAN atarsınız yollar
Teşekkürler dost kesene bereket emeğinize sağlık dostlar1500atacam emsalsize akçakocalı ve sen IBAN atarsınız yollar
Metin adam elinden geleni yaptı sana bi 500 atacak diye 6000 kaybetti bir kere de geçmiş olsun de hala 1 adım diyorsun yapma la şunu,.Kesene bereket 1 adım daha bekledık
Kendım ıcın demıyorum 1 adım daha atarsa zararı kapatırMetin adam elinden geleni yaptı sana bi 500 atacak diye 6000 kaybetti bir kere de geçmiş olsun de hala 1 adım diyorsun yapma la şunu,.
Adam karda oğlum karda zaten üstüne kazandı bir daha kazandı neden daha zorlasınKendım ıcın demıyorum 1 adım daha atarsa zararı kapatır
Odemesı vardır borcu vardır 1 adım daha fena olmazdı gelecek ıcınAdam karda oğlum karda zaten üstüne kazandı bir daha kazandı neden daha zorlasın
Dedim ya insan olana insanlık güzelMetin adam elinden geleni yaptı sana bi 500 atacak diye 6000 kaybetti bir kere de geçmiş olsun de hala 1 adım diyorsun yapma la şunu,.
Ya bebeğim şakamızın Allah aşkına bitti diyor hala ödemesi mödemesi diyorsun 2 gündür adam 4,5 lira dağıtım yaptı zaten karda gece 2 yarın tekrar dener eder zaten bu isyan nedirOdemesı vardır borcu vardır 1 adım daha fena olmazdı gelecek ıcın
Attım emeğine sağlıkfearjr1992 ve akcakocali bana ıban atın çekimi gelince atacak bana bende size atayım dostlar