- 8,532
- 9,261
- 113
Valla ben o konularda yokum, hakkına giremem ama siz seçin dersen de millet ahbabını söyler.Ben kimseyi seçmedim roll konularimda kim dagitsin diye sordum siz kimi sectiyseniz o secip dagitti
Valla ben o konularda yokum, hakkına giremem ama siz seçin dersen de millet ahbabını söyler.Ben kimseyi seçmedim roll konularimda kim dagitsin diye sordum siz kimi sectiyseniz o secip dagitti
Degerli dostum son beygir bükucu @KurtaranTeşekkürler dost
Reis sende sorun yok ama senin dağıtıci seçtiğin adamlarda kendi adamlarına verdi hep gece 3 saat takip.ettik gitti kendi adamına verdi ve bunu da inkar etmediBen kimseyi seçmedim roll konularimda kim dagitsin diye sordum siz kimi sectiyseniz o secip dagitti
Ben bilmiyorum ben sordum kime guveniyosunuz kim dagitsin herkes tek isim söyledi benden çikmis oluyo kendileri sectiValla ben o konularda yokum, hakkına giremem ama siz seçin dersen de millet ahbabını söyler.
Evet usta doğrudur Bir defa senden aldım ödül fear e de öyle dedim de ondan almadım çekim yapıp roll açıcam bende@Hyper28 ödülleri biriktirip toplu roll mu açıcan dost?
Öyle yapıcam atlantisden bonus çekimi yapıp👍Rol açarsan sevinirim ayrıca @Hyper28
Bi ince bizide gör
Laaa hani benim ismim 😂😂😂😂
🥰🥰🥰
Nasıl kişi sayısı 4.oldu yani
Tamam kanka kesene bereket@murobaşkan Arkadaşlar atarsın attim.sana Bol şanslar