- 4,506
- 2,820
- 113
Teşekkürler dostTebrikler
Teşekkürler dostTebrikler
Iste adam iste feraset@sinansrml63
@murobaşkan
@Hyper28
Çekim gelince 250ser tl
Konuyu beğenenlerden seçtim 2dedik 3kisi yaptik
Eyvallah kusura bakma dostBiz yokuz ama sağlık olsun Tebrikler kesene bereket kardeşim benim
Sen needen geldin 😊😊😊Iste adam iste feraset
ben mesela bu arkadaşın rolüne daha adım atmam. Yaptığı yanlış neyse bolşans sizeSen gel olursa liste başı sensin
Ne demek imkanlar dahilinde bidahaki olur sağlık olsunEyvallah kusura bakma dost
Seni hem severim hem laf atarim biluyon ben sensiz yapamam 😃Sen needen geldin 😊😊😊
bu mu şimdi olay ,@sinansrml63
@murobaşkan
@Hyper28
Çekim gelince 250ser tl
Şanslısın iki taraftan da aldım ekmeği 😁Seni hem severim hem laf atarim biluyon ben sensiz yapamam 😃
Millet 2 saattir takip ediyo sen beğenenlerden mi seçtin?@sinansrml63
@murobaşkan
@Hyper28
Çekim gelince 250ser tl
Bazen oylr kismet oluyor digeri roll yapacaz amaŞanslısın iki taraftan da aldım ekmeği 😁
Dost hiç münakaşeye girme bu tür canlılarla boşverin kasmayın gün gelirMillet 2 saattir takip ediyo sen beğenenlerden mi seçtin?
İlk 2 de pek seçim değil. Ama senin de çok adaletli seçim yaptığın söylenemez. Çekiliş hariç tıraş bu işler, ben hep foruma yaptırıyordum eskidenMillet 2 saattir takip ediyo sen beğenenlerden mi seçtin?
sen takip etseydin ve seni seçmeseydi ortalığı yıkardınGerci burasi da roll sartli hgff
Ben kimseyi seçmedim roll konularimda kim dagitsin diye sordum siz kimi sectiyseniz o secip dagittiİlk 2 de pek seçim değil. Ama senin de çok adaletli seçim yaptığın söylenemez. Çekiliş hariç tıraş bu işler, ben hep foruma yaptırıyordum eskiden
Oho 100 roll takip ederdim 50 tanesi secmezdi aliskinim ben itiraz etmem hic hvggsen takip etseydin ve seni seçmeseydi ortalığı yıkardın