- 12,143
- 6,622
- 113
Ufaksa ne yapacan şey de yapılmaz at katlaÖdül Ufak mış ne rolü![]()
Ufaksa ne yapacan şey de yapılmaz at katlaÖdül Ufak mış ne rolü![]()
Ben hep alikemal idimSenin önceki ismin neydi la bayada eskisin @ferdikadıgolu senmisin la yoksa
Durağın demirbasiyim nasıl isim degistireyimSenin önceki ismin neydi la bayada eskisin @ferdikadıgolu senmisin la yoksa
Allah Allah ozaman fazla takılmıyordun herhaldeBen hep alikemal idim
Ben de o yuzden diyorum 200b250 en makbulü, daha düşügu olursa at role gitsin@Kurtaran ödül gelmiştir kesene bereket. O kadar kazanca 150 ne kirve pazara gitsem 1 kilo erik etmiyor![]()
Yok calisiyordum işim olmaz idi kibirli birkaç kişi vardi onlar gidince ben de yazayım dedim sitede takılmaya başladımAllah Allah ozaman fazla takılmıyordun herhalde
100 ü şuna saldım 16-23 du dep 16-25 aldı. 43 ü de başka maça saldım bakalım@gmetin Dm iban at sigara veyq rol.sana kalmış bro
Başka yazan olmasın
Geldi mi.gelmedi mi onu söyle laf gebeliği yapma100 ü şuna saldım 16-23 du dep 16-25 aldı. 43 ü de başka maça saldım bakalım
O geldi de geri yattık sayılırGeldi mi.gelmedi mi onu söyle laf gebeliği yapma![]()
Gizli saklı oynarsan oyle olurO geldi de geri yattık sayılır
O nereden çıktıMasa tenisi devam
MK İsviçre U19 basketbol 0-14 öndeydi 19-17 çeyreği verdi adilerGizli saklı oynarsan oyle olur
Yuh ya şerefsizlerMK İsviçre U19 basketbol 0-14 öndeydi 19-17 çeyreği verdi adiler
Canın sagolsun metinMK İsviçre U19 basketbol 0-14 öndeydi 19-17 çeyreği verdi adiler
Tebrikler güzel adam iyi kullanMasa tenisi devam