- 12,143
- 6,622
- 113
Ufaksa ne yapacan şey de yapılmaz at katlaÖdül Ufak mış ne rolü
Ufaksa ne yapacan şey de yapılmaz at katlaÖdül Ufak mış ne rolü
Ben hep alikemal idimSenin önceki ismin neydi la bayada eskisin @ferdikadıgolu senmisin la yoksa
Durağın demirbasiyim nasıl isim degistireyimSenin önceki ismin neydi la bayada eskisin @ferdikadıgolu senmisin la yoksa
Allah Allah ozaman fazla takılmıyordun herhaldeBen hep alikemal idim
Ben de o yuzden diyorum 200b250 en makbulü, daha düşügu olursa at role gitsin@Kurtaran ödül gelmiştir kesene bereket. O kadar kazanca 150 ne kirve pazara gitsem 1 kilo erik etmiyor
Yok calisiyordum işim olmaz idi kibirli birkaç kişi vardi onlar gidince ben de yazayım dedim sitede takılmaya başladımAllah Allah ozaman fazla takılmıyordun herhalde
100 ü şuna saldım 16-23 du dep 16-25 aldı. 43 ü de başka maça saldım bakalım@gmetin Dm iban at sigara veyq rol.sana kalmış bro
Başka yazan olmasın
Geldi mi.gelmedi mi onu söyle laf gebeliği yapma100 ü şuna saldım 16-23 du dep 16-25 aldı. 43 ü de başka maça saldım bakalım
O geldi de geri yattık sayılırGeldi mi.gelmedi mi onu söyle laf gebeliği yapma
Gizli saklı oynarsan oyle olurO geldi de geri yattık sayılır
O nereden çıktıMasa tenisi devam
MK İsviçre U19 basketbol 0-14 öndeydi 19-17 çeyreği verdi adilerGizli saklı oynarsan oyle olur
Yuh ya şerefsizlerMK İsviçre U19 basketbol 0-14 öndeydi 19-17 çeyreği verdi adiler
Canın sagolsun metinMK İsviçre U19 basketbol 0-14 öndeydi 19-17 çeyreği verdi adiler
Tebrikler güzel adam iyi kullanMasa tenisi devam