- 12,143
- 6,622
- 113
Ben de rol yapabilir Miyim@gmetin Dm iban at sigara veyq rol.sana kalmış bro
Başka yazan olmasın
Ben de rol yapabilir Miyim@gmetin Dm iban at sigara veyq rol.sana kalmış bro
Başka yazan olmasın
@gmetin daşşağini gezdirenler yesin adamın dibisinSende bana gülüyorsun![]()
Eyvallah Bedo sende öylesin@gmetin daşşağini gezdirenler yesin adamın dibisin
İşine karışmak gibi olmasın ama Kazanç çok ise takipleyen 1-2 kişiyede 100 er falan da atsan da gönüllerini alsan olmuyor mu Kurtaran bey 🥳🥳@gmetin Dm iban at sigara veyq rol.sana kalmış bro
Başka yazan olmasın
100 ne la ya 200 250 ya da atmasın. 100 pijjj oluyorKazanç çok ise takipleyen 1-2 kişiyede 100 er falan da atsan da gönüllerini alsan olmuyor mu Kurtaran bey![]()
Dost sen ne işle meşgulsün merak ettim100 ne la ya 200 250 ya da atmasın. 100 pijjj oluyor
100 diyip geçme bikere 90 tl yi 1-2 haftada 154k yapmistim100 ne la ya 200 250 ya da atmasın. 100 pijjj oluyor
Kaldırım mühendisi herhaldeDost sen ne işle meşgulsün merak ettim
Be şu an ücretli izindeyim çalışmıyorum belli olmuyor muDost sen ne işle meşgulsün merak ettim
Bir kere olur o100 diyip geçme bikere 90 tl yi 1-2 haftada 154k yapmistim
Dost nerden belli olsun sende 😂😂Be şu an ücretli izindeyim çalışmıyorum belli olmuyor mu
Hep burdayım onu ima ettin sanırım o yüzden dedimDost nerden belli olsun sende 😂😂
Durağın adı ne bi ziyarete gelelim 😂Taksi durağında cayciyim
Ödül Ufak mış ne rolüMetin roll aç sakın slota atayım 2k 3k yapayim rol yaparım deme sifirlarsin topugundan vururum
Evet onu ima ettim bende işindeyim pazartesi iş başı 😂Hep burdayım onu ima ettin sanırım o yüzden dedim
Akasya durağı yavv gelme Sinan çarpar seniDurağın adı ne bi ziyarete gelelim 😂
Anladim birkaç kisi daha sordu biri daha sorarsa çekip gidicemEvet onu ima ettim bende işindeyim pazartesi iş başı 😂
Senin önceki ismin neydi la bayada eskisin @ferdikadıgolu senmisin la yoksaAnladim birkaç kisi daha sordu biri daha sorarsa çekip gidicem![]()