- 7,973
- 5,412
- 113
Bursadaki insanlardan günlük alınan vergi
Tahminen günlük 100 milyar
Sonuç SU YOK
Tahminen günlük 100 milyar
Sonuç SU YOK
kaynakça fena değil, tenks broşunu oku düşüncen değişir
![]()
Deniz Suyunun Tuzdan Arındırılması Temiz Su Sorununa Çözüm Olabilir mi? Tuz, Sudan Nasıl Arındırılır?.. "Uygulanabilirliği" Nedir? - Şantiye Dergisi
Deniz suyu arıtma, teknoloji ve altyapıdaki hızlı gelişmelerle su yönetimini sürdürülebilir kılma yolunda bir seçenek sunuyor ve dünya çapında farklı topluluklawww.santiye.com.tr
Okudum dusuncem degısmedı 26 gun banlısın geldıgınde devam edersen 26 gun daha banlancan begenmeye vaktınız varsa bol sans yazmayada vaktınız olur dıye dusunuyorumşunu oku düşüncen değişir
![]()
Deniz Suyunun Tuzdan Arındırılması Temiz Su Sorununa Çözüm Olabilir mi? Tuz, Sudan Nasıl Arındırılır?.. "Uygulanabilirliği" Nedir? - Şantiye Dergisi
Deniz suyu arıtma, teknoloji ve altyapıdaki hızlı gelişmelerle su yönetimini sürdürülebilir kılma yolunda bir seçenek sunuyor ve dünya çapında farklı topluluklawww.santiye.com.tr
o baraj fabrikaların ve yurt dışına damacana damacana giden su firmalarının hakkı. biz kim köpeğiz. allah bizim belamızı kendi ellerimizle veriyorMillletle daşşşşşş****k geçiyorlar bi yetkili de çıkıp adam gibi açıklama yapmıyor daha bugün 0 a indi 2 günde bir kesiliyordu sular bugünden itibaren n'olacak kimse bilmiyor Bursa'da bi baraj daha var full + full dolu ama şebeke bağlantısı yok şehre verilemiyor varlık içinde yokluk
Kabul etmem :d Genelkurmay dışındaki tekliflere kapalıyım adsadsasddads Asıl çare için o mevki lazımMehmet yerine seni atasalar 1 ay içinde şahlanış dönemine geçeriz yemin ediyorum 😄😄
ne demekkaynakça fena değil, tenks bro
degismeye bilir düsüncene lafım yok saygım sonsuzOkudum dusuncem degısmedı 26 gun banlısın geldıgınde devam edersen 26 gun daha banlancan begenmeye vaktınız varsa bol sans yazmayada vaktınız olur dıye dusunuyorum