http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuraklık Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,973
5,412
113
Bursadaki insanlardan günlük alınan vergi
Tahminen günlük 100 milyar
Sonuç SU YOK

byormantik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
139
43

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
1,145
113
şunu oku düşüncen değişir

Okudum dusuncem degısmedı 26 gun banlısın geldıgınde devam edersen 26 gun daha banlancan begenmeye vaktınız varsa bol sans yazmayada vaktınız olur dıye dusunuyorum

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,680
2,364
113
Millletle daşşşşşş****k geçiyorlar bi yetkili de çıkıp adam gibi açıklama yapmıyor daha bugün 0 a indi 2 günde bir kesiliyordu sular bugünden itibaren n'olacak kimse bilmiyor Bursa'da bi baraj daha var full + full dolu ama şebeke bağlantısı yok şehre verilemiyor varlık içinde yokluk
o baraj fabrikaların ve yurt dışına damacana damacana giden su firmalarının hakkı. biz kim köpeğiz. allah bizim belamızı kendi ellerimizle veriyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,992
1,303
113
Okudum dusuncem degısmedı 26 gun banlısın geldıgınde devam edersen 26 gun daha banlancan begenmeye vaktınız varsa bol sans yazmayada vaktınız olur dıye dusunuyorum
degismeye bilir düsüncene lafım yok saygım sonsuz
aslında aynı düsünüyoruz biraz farklı olsada :)

sadece sistemin türkiyede uygulanması zor sebepleri maliyetten çok tuzlu sudan çıkan atıkların ne olacagı konusu

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Tuzlu suyu değil artımak, çorbaya tuz bile atmak şuanki mali durumda lüks...

Öte taraftan tek çare de bu pahalı çözüm değil...

Bölgeye başka bölgeden beslicek hat döşerler durum çok ciddileşirse... 90larda Trakyadan istanbula borularla çekildiği gibi. Hatta bi ara melen projesi vardı. düzceden su çekicekler de olmadı hala galiba...

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
1,927
113
Bir aydır gün aralıklarla maaşlı memur gibi akşam üstü 5te sulari kesiyolar kafayı yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...