Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Durma Noktanız

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Bitirdiniz bizi gece gece 😅😅😅😅😅

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Milletin kazanc die paylastigi tutarlari discount olarak alinca ne kadar cok s*kildigimi artik dur durak olmadigini anladim. ama kasa ne olursa olsun 5 katta cekerim farkli bi siteye tamamini atarim biraz oyunda kalmak istiyorum

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,689
660
113
Kazanınca devam etmemek lazım, ama bu sefer de sabır giriyor devreye, şeytan rahat bırakmıyor 😄

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Mesela bir ayda 85 bin zararıniz var diyelim 85 bin zararıniz çıkmadan duramazsiniz 84 olsada o 1000₺ gözünüze milyon gelir ve sonuç yine 0 a 0

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,689
660
113
Mesela bir ayda 85 bin zararıniz var diyelim 85 bin zararıniz çıkmadan duramazsiniz 84 olsada o 1000₺ gözünüze milyon gelir ve sonuç yine 0 a 0
Mantık devreden çıkmasa , zarar olarak değil de, karda olduğunuzun farkına varsak, neden gurur meselesi yapıyorsak 😄

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Kardaşlarım kusura bakmayın tek aktif konu burası olduğu için soruyorum. Sportsbet e ilk defa yatırım yapıp ilk defa çekim talebi verdim. Buda yuowin gibi uğraştırıyor mu gönderim yapıyor mu hemen? Bilgisi olan var mı

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,689
660
113
Kardaşlarım kusura bakmayın tek aktif konu burası olduğu için soruyorum. Sportsbet e ilk defa yatırım yapıp ilk defa çekim talebi verdim. Buda yuowin gibi uğraştırıyor mu gönderim yapıyor mu hemen? Bilgisi olan var mı
Belge istemez diye biliyorum, sağlam site, istese de gönder, max 30 dk. da ödeme yapar

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Şöyle olunca durasım geliyor yada kalbim duracak
Tam bir k.ahgpe ligi bu Brezilya ligi hiç bir zaman ne olacağını bilemezsiniz ilk yarı 8-0 ise öylede bitebilir karşı taraf 90. Dk ya kadar 3-0 yenilse bir dakikada 3-4 öne geçebilir uzak durulması gereken lig ama gece maç olmayınca mecbur tezgâh çok güzel ayarlı yapacak birşey yok

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
614
113
Bu siteden oynama, geçen yıl ceza yiyenler oldu demişlerdi.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Bu siteden oynama, geçen yıl ceza yiyenler oldu demişlerdi.
Artık kişisel ibanlara yatırım çok nadir olduğu için hemen hemen bütün siteler şirket ibanlarina yatırım alıyor bu sebepten dolayı yersek hep birlikte yiyeceğiz bu cezayı toplu katliam yapacaklar elleri kulaklarında

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
614
113
Dikkat etmek lazım yatırım ve çekimlerde

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
demin 1 k vardi iki gündür iniyo cikiyo nese maç yaptik ana para iade oda neyse gene slota döndüm dayanamadim simdi 4 k cekim diyorum seytan yarin devam et diyor gözümüz anlicaniz hep yükseklerde bu arada 300 yatirimla girdim 😀

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
614
113
demin 1 k vardi iki gündür iniyo cikiyo nese maç yaptik ana para iade oda neyse gene slota döndüm dayanamadim simdi 4 k cekim diyorum seytan yarin devam et diyor gözümüz anlicaniz hep yükseklerde bu arada 300 yatirimla girdim 😀
Bence hemen çek kardeşim, şu an sana bu tavsiyeyi veriyorum ama kendime bunu diyemiyorum hırs yapınca hepsi gidiyor 😐

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Bence hemen çek kardeşim, şunan sana bu ruyotavsiyeyi veriyorum ama kendime bunu diyemiyorum hırs yapınca hepsi gidiyor 😐
Aynen hırs çok kötü dost ama ben duruyorum o iyiliği var kendimi tutabiliorum ama geneli hırs malesef oluyor