Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumarda Durma Noktanız

jakex2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
109
43
Aynısı kaybedince öyle bir rahatlıyorum ki hesapta para varsa uykum gelmiyor bitince çok güzel uyuyorum akıl işi değil diyorum kendime uyanınca sanki dün ben kaybetmedim gibi aynı heyecanla devam
Hepimiz aynı durumdan muzdaripiz

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
Kanka valla ben de hep şöyle oluyor 3 gün 5 gün boyunca düzgün bir şekilde durdurabiliyorum kendimi sonrasında 1 gün de 3 5 günlük kazancı geri veriyorum daha da içeri giriyorum . Bu durumdan aşırı sıkıldım
Kanka bu bi döngü Yaklaşık eylülden beri işte çalışıyorum adam akıllı Her ay ilk 10 gün en az 20 k kazanıyordum maasın üstüne. 10 gün geçtikten sonra cebimde 5 k kalıyor 20 gün öyle idare ediyordum. Çok ama çok kötü bişey baya bi eksideyiz ek işte çalışıyorum o şekilde düzlüğe çıkacağım insallah

jakex2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
109
43
Kanka bu bi döngü Yaklaşık eylülden beri işte çalışıyorum adam akıllı Her ay ilk 10 gün en az 20 k kazanıyordum maasın üstüne. 10 gün geçtikten sonra cebimde 5 k kalıyor 20 gün öyle idare ediyordum. Çok ama çok kötü bişey baya bi eksideyiz ek işte çalışıyorum o şekilde düzlüğe çıkacağım insallah
Umarım çıkarsın kardeşim . Hepimiz aynı durumdayız ben askerdeyim geçen ay 5 inden 15 ine 210k kazandım . 15 inden 17 sine kadar 200k yi geri verdim kendime etmedigim laf kalmadı . Psikolojiyi tükettim resmen

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
938
412
63
Umarım çıkarsın kardeşim . Hepimiz aynı durumdayız ben askerdeyim geçen ay 5 inden 15 ine 210k kazandım . 15 inden 17 sine kadar 200k yi geri verdim kendime etmedigim laf kalmadı . Psikolojiyi tükettim resmen
Yine kardan zararsa bu saatten sonra eksiye düşmemeye bak. Çünkü böyle kazanıp bi anda batınca insan kredi arkadaşa borç her şeyi deniyor

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
150 200k kazansam belki 8 9 saat durabilirim oda uyuduğum için olur :D

jakex2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
557
109
43
Yine kardan zararsa bu saatten sonra eksiye düşmemeye bak. Çünkü böyle kazanıp bi anda batınca insan kredi arkadaşa borç her şeyi deniyor
Onları da yaşadık da çok şükür borç para ile kumar oynanmayacagini öğrendim

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Kumarda durma noktası denen şey yoktur. Olsaydı hiç bir Büro çalışıyor olmazdı.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,488
2,642
113
10 milyon alsam yeter faize atarım bu sektörden giderim..
Banka faizi enflasyonun altında para veriyor. Gayrimenkul yatırımı yapmak en doğrusu. Evin, arsan hiçbir zaman dolarizasyon ve faizin altında değer kaybetmez. O kadar para yoksa da altına yatırım yapılmalı. Altın son 2-3 ayda bankaların verdiği yıllık faiz miktarı kadar para getirdi

Tüm dünyada altın güvenli liman olarak görülüyor. En ufak belirsizlik ortamında insanlar altına hücum edip değerini yükseltiyorlar. Trump'ın ek vergi planından sonra altının hızlı bir şekilde yükseleceği çok belliydi. Ekonomi profesörü olmaya bile gerek yok bunu görmek için

Son düzenleme:

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
Yaklaşık 5 yıldır kumarda çok net kardayim çünkü eğer yapabilcegim bı ödeme kadar veya alabilcegim biseyi alabilcek kadar para kazandiysan direkt ödeme faslına geçiyorum.mesela bu poker turnuvası başladığından beri nerdeyse her hafta sonu kazandım hep eve bisiler aldım borç ödedim parayı harcamis oldum dvm etsem mutlaka gidicekti en iyi taktik bu bnce kumar için.

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
804
113
Para kavramını yitirdik
Çoğumuz kazanmak için değil bağımlılık olduğu için bu bataktayiz
Kaybedeceğimizi bile bile oynuyoruz kaybediyoruz olay budur

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
786
113
Yatırım > Zevkle başlama > İlk etapta güzel kazanç > Kayıp Başlangıçları > Hırs > Sıfırlanma > Ana Bacı Küfür > İstiklal Marşı > Kapanış

Ek olarak: Sabah uyandığında kaybedilen miktara göre kalp acısı ve hüzün.
Aynen

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
563
507
93
Bi yatırım yaptığınız zaman ne kadar parada durabiliyorsunuz ya da yatırımınızın kaç katı olduğu zaman çekime gidebiliyosunuz . Şu aralar yine bakiyeleri uçurup duramıyorum çok can sıkıyor
Kumarbaz insan durmayı bilmez. 2x kazanacağıma 3x kazanayım der. Ve her zaman kaybeder. Şimdi biz de o durumdayız