- 38,623
- 38,750
- 113
Kamil 2 tane kaçırdı net sonra golü yedik zaten icardi olsa 0-2 olmuştuOsi değişik bir çar formu düştü anlamadım
Kamil 2 tane kaçırdı net sonra golü yedik zaten icardi olsa 0-2 olmuştuOsi değişik bir çar formu düştü anlamadım
Doğrusunu bildiğim yalanları dinlerken bende böyle oluyorum dost asddfsNenem vefat etti dost olsa derdi herhaldd puahahah fener final bile oynar savunma hatti hicbir takimda yok
Kafasını futbola vermiş bir icardi 10 tane osi yapar dost ben Fenerliyim lakin yiğidin hakkını yemem. İcardi bitirici golcü. Has golcü. Ama bu akşam Yusuf beni mest etti o nasıl vuruştu ak puhahahaKamil 2 tane kaçırdı net sonra golü yedik zaten icardi olsa 0-2 olmuştu
Puhahaha la yeni transferler eklenmiyor mu diger turdaHe ak çağlar djiku kimsede yok aynen puhahahaha
Insallah bonservisini alirsiniz puahhaKamil 2 tane kaçırdı net sonra golü yedik zaten icardi olsa 0-2 olmuştu
Yok kardeşim o yüzden taliscayı size kiralıcaklar 6 aylığına puhahahaPuhahaha la yeni transferler eklenmiyor mu diger turda
Kanka onlar gelirse iyi tabi la boru mu ak puhahahaPuhahaha la yeni transferler eklenmiyor mu diger turda
Geldiler ya ak gelirse ne turu gecmeniz onemliKanka onlar gelirse iyi tabi la boru mu ak puhahaha
Bodo bilmem de Belçika takımını geçeriz akGeldiler ya ak gelirse ne turu gecmeniz onemli
Ne yapcaz ziraati mi alicaz puahha yav sokucam boyle takima tek hedeften elendiYok kardeşim o yüzden taliscayı size kiralıcaklar 6 aylığına puhahaha
Ikisinide rahat gecerBodo bilmem de Belçika takımını geçeriz ak
Ulan ben güvenmiyorum takıma bu kadar ak puhahahIkisinide rahat gecer
Bakma sen mourinho kupa canavariUlan ben güvenmiyorum takıma bu kadar ak puhahah
Ah ulan ah keşke dediğin olsa keşkeeeBakma sen mourinho kupa canavari
jk ye üzüldüm gülüm sen git Bilbao yu lyonu yen gruptan cikama Adana'ya yenil feneri yen bjk deli fişek gibi geziyor ortada kime patlayacagi belli değilBakma sen mourinho kupa canavari
Bu sene içinde patlar da seneye bilememjk ye üzüldüm gülüm sen git Bilbao yu lyonu yen gruptan cikama Adana'ya yenil feneri yen bjk deli fişek gibi geziyor ortada kime patlayacagi belli değil
Bende yoluma giderim jssjjdjdjBizim takımların tur falan geçicegine inanmıyorum anca bizim ligde ötüyorlar, fener midy yenemiyor adamlar bastır bastır geliyor tempo yok. GS desen durmadan öne geçip sonra berabere kalıyor bakın görün ikisi de bir sonraki turda elenip gider
Puahhaha aynen yav ama macabi macini tarafsiz sahada oynamasak rahat alirdik adamlarin puani yoktujk ye üzüldüm gülüm sen git Bilbao yu lyonu yen gruptan cikama Adana'ya yenil feneri yen bjk deli fişek gibi geziyor ortada kime patlayacagi belli değil