- 17,279
- 19,211
- 113
İcardi osimhen nindersen supheis İcardi derimVallahi icardi gibi bitirici adam yok piyasada oda Arjantin'de fındık kırıyor alicim
Gerçekten 10 top gelse 8 i gol adam kokluyor
Beşiktaş da Mario Gomez vardı aynı o gibi
İcardi osimhen nindersen supheis İcardi derimVallahi icardi gibi bitirici adam yok piyasada oda Arjantin'de fındık kırıyor alicim
Fenerde 24 sıra utanç verici ustumuzdeki takimlar piyasa değeri çok altımızdaAynen öyle ama yinede cikmamiz lazimdi bizde kolay maclarda cok puan kaybettik ayrica frankurta yenilmemiz cok adaletsiz oldu yav cok cok iyi oynamistik
La bizim fatih yerel ballı dielimFatih terim balı her şeyin önündedir getirin hemen
İlk defa kaybettikŞuna bak arkadaş 30 şut Çek adamlar 5 şut çeksin 2/1 kaybet ayaksız batsuai ile falan olcak iş değil osimen de bana göre bitirici değil 75 milyon falan tartışılır Ekli dosyayı görüntüle 715478
Fenerin oyunu avrupaya cok uygun basari gelebilir ozelikle tur atlamaya cok musait oyunu varFenerde 24 sıra utanç verici ustumuzdeki takimlar piyasa değeri çok altımızda
Hiçbir zor maçı yenemedik evimizde deplasmanda da kötü takimlarla berabere kaldik
En şyisi oldu boşver bodo yada anderlecht gelecek geçersek oly yada rangers 🤣Fenerde 24 sıra utanç verici ustumuzdeki takimlar piyasa değeri çok altımızda
Hiçbir zor maçı yenemedik evimizde deplasmanda da kötü takimlarla berabere kaldik
Ben ikna oldum dostHarbi oyle ama bizm rakipler hep zordu ondan elendik 9 puan cikarmak bile iyi
Ezdi derim o barcayi baskasi ezemezdi portoyu baskasi şl şampiyonu yapamazdi bu adam sonradan az bozdu yoksa her zaman basariliydi akilli kurnaz modernLa bizim fatih yerel ballı dielim
Bu adam bam başka uluslararası ballı barca maçları geliyo aklıma neşer cekti barca bundan 😂😂
Olyden bı intikam alınır yeni kadro ile takım Süper olduEn şyisi oldu boşver bodo yada anderlecht gelecek geçersek oly yada rangers 🤣
Vallahi aynı dğşğncedeyim turu geçerse tot yada united ama bence yener onları 🤣Yollardır süren gs nin kura şansı ballı morinhonun gelmeisyle fb ye geçti başka acıklama bulamadım 😂😂
Yeni kadroya göre ben çeyrek final Garanti diyorumFenerin oyunu avrupaya cok uygun basari gelebilir ozelikle tur atlamaya cok musait oyunu var
Offf skriniar cok iyi yav nasil turkiyeye geldi hala anlamiyom birde gsye transfer calimi oh missOlyden bı intikam alınır yeni kadro ile takım Süper oldu
İki gölde stoperlerin hatası bir tsne hava topuna cikmadi stoperler iki gol de biri kafayla yedik diğeri kafayla arkaya asirtti
Neyseki Carlos ve Skriniar geldi de böyle ap Tal goller yemeyiz
İyi bir takım bizi bu stoperlerle evinde 5 lik yapar
Konu stoper değildi 2 1 olmuş maçta oyuncu değişikliği yapmamasıydı. Bazen mouya felç iniyor şaka gibi braga iptal olmasa elebiyoruz kazansak roma ihtimali var yıllar sonra şans bize döndüOlyden bı intikam alınır yeni kadro ile takım Süper oldu
İki gölde stoperlerin hatası bir tsne hava topuna cikmadi stoperler iki gol de biri kafayla yedik diğeri kafayla arkaya asirtti
Neyseki Carlos ve Skriniar geldi de böyle ap Tal goller yemeyiz
İyi bir takım bizi bu stoperlerle evinde 5 lik yapar
Yaw tistincim etme rfs ölü Kiev malmöden birini yensek ilk 8 deydik bu sadece hocaya değil yönetimin beceriksizligine yazar zhec akman kardeşler yedekten oyuna giriyor aw çok birşey beklememek lazimİlk defa kaybettik
Dzeko ve Tadic yoruldu Dzekoyu tuttu tadic de geç çıktı hoca hatası var daKonu stoper değildi 2 1 olmuş maçta oyuncu değişikliği yapmamasıydı. Bazen mouya felç iniyor şaka gibi braga iptal olmasa elebiyoruz kazansak roma ihtimali var yıllar sonra şans bize döndü
Bana tadic demeyin bu akşam bitti benim için ak gitsin kenarda taktik versin bir adam bu kadar leş olmamalı.Dzeko ve Tadic yoruldu Dzekoyu tuttu tadic de geç çıktı hoca hatası var da
İlk gol okadsr rahat kafa vurdurulmaz ikinci gol de adam 3 kişinin arasından topu arkaya attı defans çok formsuz bizm
Neyse iyide olmuş gs kievi ajaxı takılmadan geçse yönetim kılını kıpırdatmazdı şimdi görsünler yedek yok bek yok yusuf giriyo jelert giriyo zaha tete kerem ziyech gitti sallai alındı oda avrupada yok buraya kadar bu adamalrla tökezlemeden gelmekte baya iş yaniYaw tistincim etme rfs ölü Kiev malmöden birini yensek ilk 8 deydik bu sadece hocaya değil yönetimin beceriksizligine yazar zhec akman kardeşler yedekten oyuna giriyor aw çok birşey beklememek lazim
Lig ve avrupada ilk defa kaybettik la onu dıyorumYaw tistincim etme rfs ölü Kiev malmöden birini yensek ilk 8 deydik bu sadece hocaya değil yönetimin beceriksizligine yazar zhec akman kardeşler yedekten oyuna giriyor aw çok birşey beklememek lazim
Tadic son iki haftadır çok kötü formsuz ve el freni takımınBana tadic demeyin bu akşam bitti benim için ak gitsin kenarda taktik versin bir adam bu kadar leş olmamalı.