- 7,468
- 15,195
- 113
Alkmar Galatasaray rakibiSıralamaya göre öyle denk düşüyor ya mjland yada az ikisinden biri rakibimiz
@Shellac cekicek kurayıcekılıs olacak Forum kuralları gecerlı distin
Braga gol iptal gelmese eleniyormuydu la FBAlkmar Galatasaray rakibi
Midi Sociedad a geldi
Aynen eleniyordu puan ve averaj eşitBraga gol iptal gelmese eleniyormuydu la FB
Bilgiyi 1 saat once verdik dost olan bjkmize olduBraganin gol iptal olmasa Fener de gümlediydi puan ve averaj eşitse attığı gol e bakiliyormus
Alma mazlumun ahını demişler Braga serefsizi yıllardır surunuon
O nasil oldu laSoran olursa fb 24. Bitirdi rakiplere bak 😂Ekli dosyayı görüntüle 715474
Beşiktaş a kötü oldu futbolun adaleti yokBilgiyi 1 saat once verdik dost olan bjkmize oldu
Yollardır süren gs nin kura şansı ballı morinhonun gelmeisyle fb ye geçti başka acıklama bulamadım 😂😂O nasil oldu la
Geçen osimhen 75 etmez en fazla 40, dedik adamı dünya yildizi yaptılar büyük maçlarda piyasada yok bitiricilik dediğin gibi tam değilŞuna bak arkadaş 30 şut Çek adamlar 5 şut çeksin 2/1 kaybet ayaksız batsuai ile falan olcak iş değil osimen de bana göre bitirici değil 75 milyon falan tartışılır Ekli dosyayı görüntüle 715478
Harbi oyle ama bizm rakipler hep zordu ondan elendik 9 puan cikarmak bile iyiBeşiktaş a kötü oldu futbolun adaleti yok
Sen kalk bilbao lyonu yen elen şaka gibi
Bence Beşiktaş elenmesine rağmen Galatasaray dan daha başarılı sayarımHarbi oyle ama bizm rakipler hep zordu ondan elendik 9 puan cikarmak bile iyi
Fatih terim balı her şeyin önündedir getirin hemenYollardır süren gs nin kura şansı ballı morinhonun gelmeisyle fb ye geçti başka acıklama bulamadım 😂😂
Vallahi icardi gibi bitirici adam yok piyasada oda Arjantin'de fındık kırıyor alicimGeçen osimhen 75 etmez en fazla 40, dedik adamı dünya yildizi yaptılar büyük maçlarda piyasada yok bitiricilik dediğin gibi tam değil
Aynen öyle ama yinede cikmamiz lazimdi bizde kolay maclarda cok puan kaybettik ayrica frankurta yenilmemiz cok adaletsiz oldu yav cok cok iyi oynamistikBence Beşiktaş elenmesine rağmen Galatasaray dan daha başarılı sayarım
Galatasaray oynadığı takımları sorarlar