- 911
- 905
- 93
4.8m kupon kazancı şakamıHemşoculuk yok mu ya
4.8m kupon kazancı şakamıHemşoculuk yok mu ya
Çok oldu biteli .Sa bittimi devammi
As sakaldaşımSa bittimi devammi
Listeci kimYok kanka sanmam lıstecı benımle terso
AscepeListeci kim
Aranız yok muAscepe
Bılmem gorcezAranız yok mu
Bu adam bir yıldız, şuan sönük ama patlarsa forumda adam kalmaz4.8m kupon kazancı şakamı
Yıldız mıyım bilmem de baya patlak durumda olduğum doğrudurBu adam bir yıldız, şuan sönük ama patlarsa forumda adam kalmaz
Yok ne bırakması artık burda devamSenin
Gibi 10 güne bırakır 15 ini bekliyoruz knk açız knk ekmeğe su basıyorum knk der @Victorosimhen
Eyvallah dost 🙏Sen işine gücüne bak boş ver Onlara takılırsan kafayı yersin
Benimle de burada bir çok kişi uğraşıyor ama benimle baş edemezler mermi gibi deler geçerimEyvallah dost 🙏
Mesai var knk her gün 1 buçuk yevmiye aylık 35 yevmiye yapsam yetiyor bana şuanMesai verirlerse yap. Kerameti 100 saat fazla çalışıp çift maaş alırsın. Çok tatlı geliyor mesai parası
Dostum bizim sektörde hafta içi 1,5 saat hafta sonu 2 saat.Mesai var knk her gün 1 buçuk yevmiye aylık 35 yevmiye yapsam yetiyor bana şuan
İyiymiş senin iş knk yaDostum bizim sektörde hafta içi 1,5 saat hafta sonu 2 saat.
Ben işi biliyordum ama patronun bu konuda bilgisi yoktu. 3 ay eğitim verelim sana mühendislikten önce atölyede. Ben tamam dedim hem detaylı öğrenme şansım olur sektör çok geniş diye.
3 ay her hafta sonu bakımlarını ben aldım. Altımda araba evden kontağı çevirip yemek yiyip eve gelene kadar mesai yazıyordum. Diğer servis elemanları gibi iş çözememe de yapmıyordum. Gittiğim her fabrikada sorunsuz çıkıyordum.
3 ay her ay çift maaş aldım. Mesai çok tatlı