Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 / Kasa 3600 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,807
6,644
113
Mesai verirlerse yap. Kerameti 100 saat fazla çalışıp çift maaş alırsın. Çok tatlı geliyor mesai parası
Mesai var knk her gün 1 buçuk yevmiye aylık 35 yevmiye yapsam yetiyor bana şuan

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,273
780
113
Mesai var knk her gün 1 buçuk yevmiye aylık 35 yevmiye yapsam yetiyor bana şuan
Dostum bizim sektörde hafta içi 1,5 saat hafta sonu 2 saat.
Ben işi biliyordum ama patronun bu konuda bilgisi yoktu. 3 ay eğitim verelim sana mühendislikten önce atölyede. Ben tamam dedim hem detaylı öğrenme şansım olur sektör çok geniş diye.
3 ay her hafta sonu bakımlarını ben aldım. Altımda araba evden kontağı çevirip yemek yiyip eve gelene kadar mesai yazıyordum. Diğer servis elemanları gibi iş çözememe de yapmıyordum. Gittiğim her fabrikada sorunsuz çıkıyordum.
3 ay her ay çift maaş aldım. Mesai çok tatlı

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,807
6,644
113
Dostum bizim sektörde hafta içi 1,5 saat hafta sonu 2 saat.
Ben işi biliyordum ama patronun bu konuda bilgisi yoktu. 3 ay eğitim verelim sana mühendislikten önce atölyede. Ben tamam dedim hem detaylı öğrenme şansım olur sektör çok geniş diye.
3 ay her hafta sonu bakımlarını ben aldım. Altımda araba evden kontağı çevirip yemek yiyip eve gelene kadar mesai yazıyordum. Diğer servis elemanları gibi iş çözememe de yapmıyordum. Gittiğim her fabrikada sorunsuz çıkıyordum.
3 ay her ay çift maaş aldım. Mesai çok tatlı
İyiymiş senin iş knk ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...