Bilmiyorum ki v li bir şeyHanki site o
Bilmiyorum ki v li bir şeyHanki site o
Verabet ödemiyor muHallederdim tabi de illegal kumarı bıraktık tüpçüden oynuyoruz sadece arada bi para çekerdik şimdi hiç çekemiyoruz milyon hayallerine daldık
Site ödemiyor diyorlar
Saçlar ekim mi protez mi metoşLastık patladı 750 tl lazım yolda kaldım
O lastıkcı lan puahahSaçlar ekim mi protez mi metoş
@duvar01 kıral iyiydi, yine yol yordam bilirdi açım derdi. Bu yeni dilenciler pek sarmiyor
180 k vurmus dagıtım yok yazmıs 1k lazım dıyo entresan@duvar01 kıral iyiydi, yine yol yordam bilirdi açım derdi. Bu yeni dilenciler pek sarmiyor
Metin adamın eski kullanıcı adıyla bak her çekimde dağıtım yapıyordu üye etkinliği şeklinde
Metings bu forumda bi dünya dağıtımlarım oldu. Dassak muhabbet yapacaksan bulaşma kardeş. Yoluna bak iyi forumlar iyi geceler
Dost bizde çok para dağıttık bizimde cebimizde kuruş olmadığı günler sigara alacak kadar bile paramiz olmadıgi günler oldu gelip bı kere bile ulu orta para istemedik paramız yoksa sinyal yapar geçeriz Allah düşürmesin ne diyimO adamın herkesten çok faydası olmuştur foruma tanımadan konuşmayın kanka
Niye ödesin kiVerabet ödemiyor mu
Neydı adı tanıyormuyuzMetin adamın eski kullanıcı adıyla bak her çekimde dağıtım yapıyordu üye etkinliği şeklinde
Neydı senın eskı nıckMetings bu forumda bi dünya dağıtımlarım oldu. Dassak muhabbet yapacaksan bulaşma kardeş. Yoluna bak iyi forumlar iyi geceler
Dostum utanmıyor musun peki ? Daha önce muhabbetin olmayan insanlardan mesela para istemeye hiç cekinmiyor musun? Olm çok merak ediyorum ben burada alışverişim olan insanlara bile dm atmıyorum kazanç olunca aklına gelirsem gelirim diyorum. Nasıl bir yaşam formatiniz var la sizinMetings bu forumda bi dünya dağıtımlarım oldu. Dassak muhabbet yapacaksan bulaşma kardeş. Yoluna bak iyi forumlar iyi geceler
Kanki bu ne sinir leeeDost bizde çok para dağıttık bizimde cebimizde kuruş olmadığı günler sigara alacak kadar bile paramiz olmadıgi günler oldu gelip bı kere bile ulu orta para istemedik paramız yoksa sinyal yapar geçeriz Allah düşürmesin ne diyim
Siz aktif değildiniz o zamanlar eli de çok açıktır kendi gibi bilmiş belki bilen vardır diye yazmış dükkan işletiyor adam düşmüş olabilir slot hastası oda değişik değişik oyunlar çeviriyorNeydı adı tanıyormuyuz
Dostum muhabettim olmayan insanlara burda bi dünya para dagittigim oldu. Adini sanini bilmem gonderirdim. Destek oluyorsaniz yazarsiniz ne diye köstek olursunuz anlamıyorum.. iyi forumlar iyi geceler.Dostum utanmıyor musun peki ? Daha önce muhabbetin olmayan insanlardan mesela para istemeye hiç cekinmiyor musun? Olm çok merak ediyorum ben burada alışverişim olan insanlara bile dm atmıyorum kazanç olunca aklına gelirsem gelirim diyorum. Nasıl bir yaşam formatiniz var la sizin
Sinirli değilim la niye sinirlenim benlik bişey yok ki 🤣Kanki bu ne sinir leee
Relaxxx
Anladım enıste uzucu bır hayat hıkayesı var ama konuya resım atıp 1k ısterse herkes dasak gecerSiz aktif değildiniz o zamanlar eli de çok açıktır kendi gibi bilmiş belki bilen vardır diye yazmış dükkan işletiyor adam düşmüş olabilir slot hastası oda değişik değişik oyunlar çeviriyor