Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982 / Kasa 3600 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,337
26,181
113
O adamın herkesten çok faydası olmuştur foruma tanımadan konuşmayın kanka
Dost bizde çok para dağıttık bizimde cebimizde kuruş olmadığı günler sigara alacak kadar bile paramiz olmadıgi günler oldu gelip bı kere bile ulu orta para istemedik paramız yoksa sinyal yapar geçeriz Allah düşürmesin ne diyim

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,697
10,687
113
Metings bu forumda bi dünya dağıtımlarım oldu. Dassak muhabbet yapacaksan bulaşma kardeş. Yoluna bak iyi forumlar iyi geceler
Dostum utanmıyor musun peki ? Daha önce muhabbetin olmayan insanlardan mesela para istemeye hiç cekinmiyor musun? Olm çok merak ediyorum ben burada alışverişim olan insanlara bile dm atmıyorum kazanç olunca aklına gelirsem gelirim diyorum. Nasıl bir yaşam formatiniz var la sizin

Legolas35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
874
93
Dostum utanmıyor musun peki ? Daha önce muhabbetin olmayan insanlardan mesela para istemeye hiç cekinmiyor musun? Olm çok merak ediyorum ben burada alışverişim olan insanlara bile dm atmıyorum kazanç olunca aklına gelirsem gelirim diyorum. Nasıl bir yaşam formatiniz var la sizin
Dostum muhabettim olmayan insanlara burda bi dünya para dagittigim oldu. Adini sanini bilmem gonderirdim. Destek oluyorsaniz yazarsiniz ne diye köstek olursunuz anlamıyorum.. iyi forumlar iyi geceler.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,276
31,583
113
Siz aktif değildiniz o zamanlar eli de çok açıktır kendi gibi bilmiş belki bilen vardır diye yazmış dükkan işletiyor adam düşmüş olabilir slot hastası oda değişik değişik oyunlar çeviriyor
Anladım enıste uzucu bır hayat hıkayesı var ama konuya resım atıp 1k ısterse herkes dasak gecer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...