Promodan maks bin cekim yapılıyor. Onun kadar yatırım istiyor 😊1000 TL mi ulan çekim için para istemenin bedeli de yükselmiş
Promodan maks bin cekim yapılıyor. Onun kadar yatırım istiyor 😊1000 TL mi ulan çekim için para istemenin bedeli de yükselmiş
Hocam isimler bellimi 😇
Bacanak napıınSelam Mehmet napıyon sende mi battın ya bu kadar parasız kalmazdın
O adamın herkesten çok faydası olmuştur foruma tanımadan konuşmayın kanka1000 TL mi ulan çekim için para istemenin bedeli de yükselmiş
Yama yapLastık patladı 750 tl lazım yolda kaldım
Beni neden şikayet ettin laaDostum sen gulucuk dagıt bosver
Tebrikler
Ne zaman laBeni neden şikayet ettin laa
Aynı ne olsun leşiz kanka bıkkınlıktan durgunlaştık bir şey konuşasım da yok yapasımdaBacanak napıın
Kötü birley dememişki bacanak adama siteye demiş me içtin geve geceO adamın herkesten çok faydası olmuştur foruma tanımadan konuşmayın kanka
Sorma enişte diyimde sifre çözülmesin. Sen bu işimi halledersin. Normalde bu kadar ters olmazdım.Selam Mehmet napıyon sende mi battın ya bu kadar parasız kalmazdın
Tamam sen etmedin hahhahjaNe zaman la
Belkıde ben ettım hemen ınandın puahahTamam sen etmedin hahhahja![]()
Seni böyle negatif ilk defa görüom bacanak wtme leAynı ne olsun leşiz kanka bıkkınlıktan durgunlaştık bir şey konuşasım da yok yapasımda
YılannnnnnnBelkıde ben ettım hemen ınandın puahah
Ne yazmıstın ben degılımYılannnnnnn
Hallederdim tabi de illegal kumarı bıraktık tüpçüden oynuyoruz sadece arada bi para çekerdik şimdi hiç çekemiyoruz milyon hayallerine daldıkSorma enişte diyimde sifre çözülmesin. Sen bu işimi halledersin. Normalde bu kadar ters olmazdım.
İnş toplarsın dostSorma enişte diyimde sifre çözülmesin. Sen bu işimi halledersin. Normalde bu kadar ters olmazdım.
Hanki site oHallederdim tabi de illegal kumarı bıraktık tüpçüden oynuyoruz sadece arada bi para çekerdik şimdi hiç çekemiyoruz milyon hayallerine daldık
Site ödemiyor diyorlar
MisliHanki site o