- 5,588
- 2,063
- 113
Aga her konuda istiyon banlanıcan 🤣
Aga her konuda istiyon banlanıcan 🤣
Boy kaç berduş
Senin adın bundan sonra ıssız adam olsunÖyle sayilim ödül bana yeter kesenine bereket 👍 ihtiyacım olan o. Benim
Hepimizin durumları karışık ama yol yordam biliyoruz değil mi ? Yazma kardeşim yazma insanların Sevincine ortak ol tebrik et geç paranın kölesi olmayın iyi forumlar
Ateşle adama bı sigara parasıCogunda gozum yok demeye calısıyo
Hep lazım oldu zamana denk geliyorum sizde birgün benim dağıtım yaptımi emin olun kazanc yaptımda yeminle gorursunuzAga her konuda istiyon banlanıcan 🤣
Sanmam 1 gramdır 😁Kanka sen yarım adam misin
Ucan arabalar cıkar ozamana kadarHep lazım oldu zamana denk geliyorum sizde birgün benim dağıtım yaptımi emin olun kazanc yaptımda yeminle gorursunuz
Senin@fearjr1992 osimhen bile iş bulmuş ben hala yatış nasıl olacak bu iş .
Yürü ve alllahhhhHepimizin durumları karışık ama yol yordam biliyoruz değil mi ? Yazma kardeşim yazma insanların Sevincine ortak ol tebrik et geç paranın kölesi olmayın iyi forumlar
Cemal abi 😁@murobaşkan sen seçecen takip edenlerden kanka öyle dedi bak gerilerde
Teşekkürler sevincine ortak oluyorum neden bana gelmiyor böyle kazanç demedim kimseye karşı kendi kendime daha çok olur inşaallah demişim haklısın köle değilim ödül gelirse geri at derse atarım oda olurHepimizin durumları karışık ama yol yordam biliyoruz değil mi ? Yazma kardeşim yazma insanların Sevincine ortak ol tebrik et geç paranın kölesi olmayın iyi forumlar
Bunlar hep ameriganin oyunları yeğen.Ucan arabalar cıkar ozamana kadar
@duvar01 herseye yapmaya hazırım drdıgın an geldı aklıma puahajTeşekkürler sevincine ortak oluyorum neden bana gelmiyor böyle kazanç demedim kimseye karşı kendi kendime daha çok olur inşaallah demişim haklısın köle değilim ödül gelirse geri at derse atarım oda olur
Knk sen ne kullanıyosun 😇Teşekkürler sevincine ortak oluyorum neden bana gelmiyor böyle kazanç demedim kimseye karşı kendi kendime daha çok olur inşaallah demişim haklısın köle değilim ödül gelirse geri at derse atarım oda olur
İNSALLAH çıkar isterim ama benm dagitimim ozzamana kalmaz nasıp kısmetUcan arabalar cıkar ozamana kadar
Helal olsun Hatun kardeşimHepimizin durumları karışık ama yol yordam biliyoruz değil mi ? Yazma kardeşim yazma insanların Sevincine ortak ol tebrik et geç paranın kölesi olmayın iyi forumlar
Oppss ben kime öyle bişey demişimSenin
Gibi 10 güne bırakır 15 ini bekliyoruz knk açız knk ekmeğe su basıyorum knk der @Victorosimhen