- 41,276
- 31,583
- 113
Dostum sen gulucuk dagıt bosverİNSALLAH çıkar isterim ama benm dagitimim ozzamana kalmaz nasıp kısmet
Dostum sen gulucuk dagıt bosverİNSALLAH çıkar isterim ama benm dagitimim ozzamana kalmaz nasıp kısmet
Benim de geçmiş zamanlarda hatalarım oldu dayım ama ben dersimi aldım çok şükür para gelir geçer dostluklar önemliHelal olsun Hatun kardeşim
@Metings1905 yardımcı ol muhasebeDostlar merhaba yeride değil ama şunu bi çekelim yardımcı olacak bi dost varmıdır. Site bin tl yatırım istiyor.
Vurgun site sakın kaybetme bana at 2 orana basayım ödemesinden daha çok kazanma ihtimalin olur kardeşim 🤣🤣🤣Dostlar merhaba yeride değil ama şunu bi çekelim yardımcı olacak bi dost varmıdır. Site bin tl yatırım istiyor.
Anladım dost teşekkürlerDm atabılırsen yardımcı olurum
Metin şaşırtıyorDm atabılırsen yardımcı olurum
Isım ver
Eline sağlık brocan Murat dm döndü mü ?
Atabılır benceMetin şaşırtıyor![]()
Eline sağlık kanka kesesine bereket
İsim yok mu başkan
Kumarbaz a ulasabildin mi
@Metings1905 abin yardımcı olur hemen bi dm at kendisine 😉Dostlar merhaba yeride değil ama şunu bi çekelim yardımcı olacak bi dost varmıdır. Site bin tl yatırım istiyor.
1000 TL mi ulan çekim için para istemenin bedeli de yükselmişDostlar merhaba yeride değil ama şunu bi çekelim yardımcı olacak bi dost varmıdır. Site bin tl yatırım istiyor.
Lzlmsksooxkskakkozoalwkkwksooskwkwmmskxixkwkwmkzakqkakkwos1000 TL mi ulan çekim için para istemenin bedeli de yükselmiş
Simdi espri yapicam ben banlanicam baanada bi 5 lazim1000 TL mi ulan çekim için para istemenin bedeli de yükselmiş
Selam Mehmet napıyon sende mi battın ya bu kadar parasız kalmazdınAnladım dost teşekkürler
Lastık patladı 750 tl lazım yolda kaldım1000 TL mi ulan çekim için para istemenin bedeli de yükselmiş