- 45,412
- 43,812
- 113
Biz 180 k alıp 54 sayfa takip ettirip geceniz güzel olsun diye biten rollere şahit olduk dost adam en azından nezaketen durum arz etti ve dağıtım yaptı bence guzeldi421k alırsam birgün en az 50k Şi dağıtılır
Biz 180 k alıp 54 sayfa takip ettirip geceniz güzel olsun diye biten rollere şahit olduk dost adam en azından nezaketen durum arz etti ve dağıtım yaptı bence guzeldi421k alırsam birgün en az 50k Şi dağıtılır
Tl si degilmiBende 400 dagıtırım 22 k bana yeter
Burası çok değişti yaBak o gun 250 6 kıısye verdık dm dende 4 5 kısıye attık para kımse yok ortada eger fazla atsam uzulurdum sımdı uzulmuyorum
Emegine saglik yigidoHakkını verdim Dost Gerekşrse bans atmasın önemli değil
Sen bile fazlasıni yaparsin benceBende 400 dagıtırım 22 k bana yeter
BendeBurası çok değişti ya
221k ya ben çökerim 150 sende kalır 4. Gün bizde kahve yapar 1-1 slota atar kafamızı sikim deriz 🤣🤣🤣421k alırsam birgün en az 50k Şi dağıtılır
Merak etme dost Benim Burda Cok Yakınlarım Yazsa bile Dmden Gerwkwn cevabı veriyorum neyse @KUMARBAZ1982 dostun konusu dağılmasınUmarım adaletli olmuştur liste reis
Tmm miTamam dm atsın bana
O sen tutturursan olur ki yapmisligin var ben tutturursan elimizde biseyler kalir 😂😂221k ya ben çökerim 150 sende kalır 4. Gün bizde kahve yapar 1-1 slota atar kafamızı sikim deriz 🤣🤣🤣
Beyler burası başka konu burası gariban yetimlerin konusu yazmayın bura biz zenginlerin halinden anlamayızMerak etme dost Benim Burda Cok Yakınlarım Yazsa bile Dmden Gerwkwn cevabı veriyorum neyse @KUMARBAZ1982 dostun konusu dağılmasın
Suan sen abısın gerısı elemanMurat abide uyuya kaldı büyük ihtimalle
Gec kaldinMurat abide uyuya kaldı büyük ihtimalle
Yapma be kankaMurat abide uyuya kaldı büyük ihtimalle
Buralardaydı sen gec geldin😇Murat abide uyuya kaldı büyük ihtimalle
Konu açılışı yanlis bence 200k bizim görürsek 20 arkadaşa roll actiririz diyip 421k da 20 kişi 500 bence yanlış. Kesesine bereket hiç te vermeyebilirdi dediğin gibi bakarsak.Biz 180 k alıp 54 sayfa takip ettirip geceniz güzel olsun diye biten rollere şahit olduk dost adam en azından nezaketen durum arz etti ve dağıtım yaptı bence guzeldi